Maşallahhhhhhhhh bebeğe :D Aleme kapak olsun kanka :) Hani denildi ya takılmak için diye.Bende takılıyorum işte kimse alınmasın :)
Daha başlangıç ;) Beklemeye devam edin yanlız dün ayak uçlarımı kesiceklerdi evde o kdar üşüdüm :D
Printable View
Maşallahhhhhhhhh bebeğe :D Aleme kapak olsun kanka :) Hani denildi ya takılmak için diye.Bende takılıyorum işte kimse alınmasın :)
Daha başlangıç ;) Beklemeye devam edin yanlız dün ayak uçlarımı kesiceklerdi evde o kdar üşüdüm :D
Tesekkur ederım Elımızden Gelenın En Iyısını Yapmaya Calısıyoruz;)
Kanka Basladık Sızlerın Israrıyla Geene Sızın Istedıgınızı Yapıorum Bana Kalsa Nısan Mayısta Yapıcaktım :D
Bende Ewe Gıttım Her Yerım Agrıyo Bıde Nası Usumusuz Yhaaa :D
Orhanın Ordayız Sabahtan Berı Yavrum Omerın Ve Orhanın Sıhırlı Parmaklarında Suan Fc :) Fena Oluor :D
maşallah kanka çok güzel olmuş yine veriyosunuz ayarı :D
MaşaLLah KanKa aLLah Kazasız BeLasız SürüşLer Versin :D Yanındada Ben oLmak kaydıyLa :))
Bügünde Pasta CiLa Ivır Zıvırımızı haLLedeLim Fc KanGo"muz yoLLara Çıkmış Olucak aLLah"ın İzniyLe
Ama Şuda Var TopLandıkmı Bir Yere GiderKen Arabayı eLinden aLabiLir Seni Baska araca ataBiLirim aşık oLdum arabaya :)
tamam tamam şimdi cıncık olmuş yavru :) en son işlemlerle daha bi göstermiş kendini maşallah kazasız belasız kanka harbiden gün geçtikçe güzelleşiyor :)
Eyw KArdesım Cok Daha Guzel Oldu Sımdı Kı HAlı :)
Baya Bı Parlaklastı Fc:D
kolaylı nokta olmuşsun yine kolaylııı=)
allah kazalardan belalardan korusun=)
Saol Kanka Daha Eksıklerımız VAr Onlarıda Tamamladık Mı COk GUzel Olcak Yavrum:)
vay vayy FC :D çok iyi kanka maşallah:) daha bunn devamı var sanırsam baya bi :D
Ooo eksiklerinide hallettikten sonra daha da güzelleşiceğine inaniyorum ellerinize sağlık guzelliğine güzellik katmıssınız ;) çook iyi kanka
bende sinyalleri karartsam mı diye düşünüyodum mustafa abimde turuncuya dönmüş o zaman kalsın böle benim kangoocuğum :D
abim valla süper oluyo bu pazar görelim makineyi bi de şu aynanı değiştir yaaa çok kaba duruyo bence allah kaza bela vermesin izmit team çalışıyo yaa :D
Şunu bir dünya gözüyle görsek artık ;)
Jantların rengini degistirirseniz cok daha güzel olabilir ;)
Masallah.