başkan bi görüşemedk ya özeledm valla
Gürkan polis gördükten sonra kovaladı mı? En son ceza kesim yeri komando caddesine benziyor. Neyse sağlık olsun yeni arabanda kazasız belasız sürüşler dilerim.![]()
yok kovalamaca olmadı. ben oraya kadar gittim geze geze arkamda polisi gorunce durdum zaten..
amin tsk ederim cumlemize kazasız belasız..
Gürkan güle güle kullan Allah kaza bela vermesin. Bir şey sormak istiyorum. S2000 çok fazla kalmadı, nedenini merak ettm. Neden cogu bu kdar cabuk satıyor s2000'i??
bana bıraksalar iki senede binerim beş senede. s2000 i cok seviyorum hala bence herkesin omru boyunca en az bir kere kullanması gereken bir arac. babam bu en son polis olayından sonra daha agır baslı daha saglam bi araba almamı istedi. zorladı daha dogrusu sonra saniyelik bi kararla aldım bunu. 300c - 7,45 - s320cdi gibi araclardan zor vazgecirdim babamı yoksa o tarz bişey istiyodu. aslına bakarsan cok karıstı benm araba işi en son 4ceker olsun dedi bunun katalogunu gosterdim git al uzatma dedi aldım =) bu arada guzel dileklerin için tsk edeirm..
maşallah ama bana gore s2oo daha cekıcydı bu araba bana cok ıtıcı gelıyor
www.honda-tech.com
maşallah aracınıza , şu sıralar forumda evo10'ların ağırlıktan dolayı filtre'egzos lu ep3 ayarında yürüdüğü konusunda ne düşünüyorsunuz acaba?
öncelikle tum arkadaslara tsk edeirm guzel dilekleri için. sorunuza gelince, bahsettiginiz iki arac evo x ve ep3 birbirinden cok farklı araclar. bildiginiz uzere birisi 200hp stock vtec birisi 295hp stock turbo, biri önden cekiş digeri 4 ceker bunların farklı farklı artıları eksileri olabilir. agırlık konusuna gelince, evo 1560kg bos agırlığı ancak ep3 ünkini bilmiyorum. yani sonuca gelicem dolu diye tabir edebilecegimiz bi s2000 kullandım 7-8 ay boyunca. filtre kiti - catback eksoz - headers - test pipe ı olan. su an da stock evo kullanıyorum ve ikisini de kullanmıs biri olarak eksozlu filtreli bir s2000i cok zorlanmadan gecebilecegimi dusnuyorum ki ep3 u biraz daha rahat gecebilirim sanırım. ama dedigim gibi sadece olasılık uzerine tahmini konusuyorum kimse yanlıs anlamasın burda hiçbir sekilde polemige girmek istemiyorum =)
Maaşallah kazasız belasız geçenlerde rahmanlar sahilde gördüm plaka.ya bakınca bi şaşırdım GUR S2000 de diilmiydi dedim arkadaşa evt dedibende araba değişmiş evo X olmuş dedim güldü...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)