pardon görmemişimalmanyadan getirttiğimiz Race Chip marka box yeni bir ürün tr piyasasına girmedi henüz,200€ civarında dijital versiyonu....duman atma vs bir durum yapmadı memnunuz....1.5 ler için pro versiyonu 140 hp,300 nm yaklaşık alınıyormuş,street versiyonu içinse 135 hp 280 nm alınıyormuş denilene göre
![]()
orta konsolun fotolari cok guzel olmus
son halini başa ekledim.En kısa zamanda ilk iş tamponu boyatıp müzik sistemine biraz el atıcam.Sonrada motor kısmetse.Bikaç ay önce ilk aldığım zamanalarda yapmak istediklerimin büyük bölümünü yapmayı nasip etmiş allah çok şükür.Diğerleride gelir zamanla.
![]()
leylek specauahuahau ahmetim allah kaza bela göstermesin lipde ben burdayım diyor hani
çok iyi olmuş hemde çok iyi maşallah
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
evet hr yay aldm bi bakla kestirdim , tenekenin lastik çapı daha büyüktü galiba onda daha basık duruyodu ama bu birazdaha yüksek gözüküyo.İndirebilirim belki kullanıma alışabilirsem.
melihim saolasın , kimliği belirlenemeyen lipimiz çok yakıştı ama bugün çizdim baya bi derin.Acayip içim acıdı.tamponu kırsam o kadar üzülmezdimbişey değil , biyerde bıraksam falan ne lipi alıcaamı bilmiyorum o problem
![]()
plastik değil mi la kırılmaz kopar yerinden vidalarsın genebenim lip yamuk yumuk oldu yere sürtmekten orjinal lipi
![]()
mümkün değil kırılmaz , hatta bu kadar dışa çıkık değil boş vidasızken , biz gerdirdik diye böyle oldu accayip flexy yani, ama çizilince üzülüyo insan.Daha alışmadık demekki
![]()
çizilsin boyarsın ya ne olcak iki zımpara bi boya yekşenlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)