allah tekerine taş değdirmesin kardeş
Masallah cok güzel araç..Benmde arka spoiler pek hosuma gitmedi gibi...Allah kazadan beladan korusun..
Bu sciroccoların direksiyonu modele göre farklılıkmı gösteriyo.İnternette bi foto gördüm cok güzel bi direksiyon ve ibreler falan vardı R modelinin mi acaba o merak ettim?
çok güzel standartta agresif bi görünümü vardı çok çok daha agresif olmuş bence.Allah kaza bela göstermesin
maşallahhh!!!!!!!!!!!
yanı ne dıyım bılemıyorum
bıraz surunmek ıstıo bence
kazasız belasız tertemız bınmek nasıp etsın allah...
Gerçekten çok güzel.Bir kaç önerim olacak.Çerçeveli APP yaptırıp,öne ve arkaya plaka taksan daha hoş gözükeceğinden eminim.Neden öne?Çünkü zaten ön tarafta bir plakalığın mevcut ve sanki gözü doldurmuyormuş gibi duruyor.Genede sen bilirsin tabiki.Jantların güzel,fakat Scirocco'ya derin offsetli jantlar daha çok yakışıyor.Özellikle BBS LMArkadaki Logo ve Scirocco yazısınıda sökebilirsin.Güzel duracağından eminim ve son olarak,öndeki logoyuda sökmeni tavsiye ederim.Gerçekten aracının görüntüsü değişik bir hale gelecektir.
Bunlar tabiki şahsi önerilerimMaşallah.Kazasız,belasız güzel günlerde kullanman dileğimle.
Not : Logolardan kastım ABT değil.VW logoları
Not-2 : İç dizaynını merak ediyorum.Paylaşabilirsen sevinirim.İnşallah tabadır![]()
Cok tesekkurler BBS LM in su anki fiyati 9.100 tl biraz ucuk arastirmasini yaptim jantlarimi takmadan once Nexonda hatta vitrinde duruyor koyu gri BBS LM ona goz koymustum fakat bodykitten sonra BBS LM alabilecek kadar bir butcem kalmadi , mevcut butcemi motora yatirmayi dusunuyorum. Bende cok istedim Taba rengi deri fakat bn araci gemiydeyken satin aldim 1 tane geliyordu artik bahtima ne cikarsa dedim siyah Catch-up cikti![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Yanlışın varEskiden o fiyatlardaydı.Şu an BBS'i Alessio satın aldı ve tek parça olarak üretilmeye başlandı.Piyasada en pahalı 2500 TL civarına bulabilirsin.Nexon'dakilerde 2500 TL.Hatta Mutlu Lastik Rafi abide de mevcut aynıları.Onlarda 2500 TL.Biraz pazarlıkla daha ucuzada alabileceğini düşünüyorum.Bu bahsettiğim fiyatlar LM için bu arada.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)