guvenli oluyo mu bari yav ?
Allah kaza bela vermesin Ozgur, cok guzel olmus![]()
guvenli oluyo mu bari yav ?
Allah kaza bela vermesin Ozgur, cok guzel olmus![]()
Vala pek sıkıntı yok tarık , sekme falanda yok korktuğum kadar
Ani frende yalpalama yapıyomuş gibi geldi ön taraf ama emin değilim , fazla yol yapamadım bugün
ilerde o farları düşünüyosan çok iyi.O farlara karartma yapılınca çok tatlı duruyor.Tamponlardaki kırmızı şeritler aracın görüntüsünü bi anda değiştirir ama buna + olarak tamponların fairwaylerdeki gibi plakanın altından itibaren araç rengine boyatılırsa tadından yenmez ama bu resimdeki beyaz fairway her yerini araç rengi yapmış kötü bi görünüm olmuş.Bunlar dışında bi ön cam dahil film plakalık iptali ve laguna liple oturup izlenecek bi araç olur
Benim hayalimdeki fairway
![]()
abi aksarayda karakolun sokağından gir dümdüz devam et ilerde sağda yeraltı gibi böyle merdivenle iniyosun aşağıya aksesuarcı var Fite ordan almıştım ben kırmızı şeridi. Bayaıda uzun ömürlü![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Tampon çıtaların çıkar yerine kırmızı çıta alıp çekebilirsin, aksesuarcılarda metre ile satılır. Yan çıtalardakileri ben hiç denemedim sökmeyi ama muhtmelen onlarda çıkar onlarında içine aynı şekilde kırmızı çekersen olur.
www.honda-tech.com
2 cm daha olsaymıs görsellik acısından cok daha güzel olurmus ama konfor ve ön takım açısından tam kararında olmus arkalarda ayarlanınca cok daha iyi gözükücektir... kazasız belasız sürüşler plakalarda güzel olmus![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
tam ideal olmus hem gürüntü hemde kullanılabilirlik acısından kardesim,ileride bi rsi yada concorde jantı cuk oturur 41 kere masallah![]()
çok güzel düşmüş araba çok çok iyi olmuş maşallah![]()
abıcım super olmus torsıyonda ayarlandıktan snra tadından yenmez =) kazasız belasız her ıkısı ıcınde![]()
41 kere maşallah meganee yanıoo yanıoooo![]()
Sağolun sağolun
bugün arkayıda düşürdük ama ön yüksek geldi gözüme bu seferde , öne tekrar bir müdahale şart![]()
ben demiştim ben demiştim![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)