User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Bu da Benim Şaka Makinem...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ee bizim barıs abinin just turbosu devir saati şaka aleti buda

http://www.youtube.com/watch?v=YfKXRTvTkHk
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

ardacar
    Misafir
    arabanı satmayı düşünüyor musun?
    satmak gibi bir düşünce oluşursa kafanda özel mesaj atarsan sevinirim

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu gxs r 1300 motoru koysak tam super olacak
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Hollanda'da komsumun Daihatsu Cuore Avanzato diye bir aleti vardi, kullandigimda gozlerime inanamamistim. Kucucuk alet, fabrikasyon Turbo ve 4ceker idi. Bence bu aletin hazir fabrika turbosu varken, Kibris'tan falan bu motoru ve sanzimani bulmaya bak. Arabanla gidip, motoru yuruyeni aktarip geri gelsen, super bir saka makinasi olur. Benim Justy'yi yuklememde en buyuk ilham bu alettir. Eger swap'a girmeyeyim dersen, uzerindeki makina da biraz modla cok guzel devir cevirir. Suna kisa bogaz manifold ile silindir basina tek motorsiklet karburatoru takarsan, subap yaylari, hafif retainer'ler ve biraz daha dereceli bir egzantirik ile rahatca 10.000 devir cevirirsin. Kucuk pistonlara devir cevirtmek hem daha kolay, hem de daha zevkli.
    Motorsiklet karburatorleri cok ucuz, 4unu 200 dolara almak mumkun, senkronunu yaptiktan sonra kullanmasi da cok zevkli, hele 8000 devirden sonra cikardiklari ses, inanilmaz guzel. Duyduysan M3 CSL sesini, anlarsin... Tavsiye ederim, disina sakin birsey yapma, perfect sleeper olur. O kiloyla, cok can yakarsin valla.

Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Hollanda'da komsumun Daihatsu Cuore Avanzato diye bir aleti vardi, kullandigimda gozlerime inanamamistim. Kucucuk alet, fabrikasyon Turbo ve 4ceker idi. Bence bu aletin hazir fabrika turbosu varken, Kibris'tan falan bu motoru ve sanzimani bulmaya bak. Arabanla gidip, motoru yuruyeni aktarip geri gelsen, super bir saka makinasi olur. Benim Justy'yi yuklememde en buyuk ilham bu alettir. Eger swap'a girmeyeyim dersen, uzerindeki makina da biraz modla cok guzel devir cevirir. Suna kisa bogaz manifold ile silindir basina tek motorsiklet karburatoru takarsan, subap yaylari, hafif retainer'ler ve biraz daha dereceli bir egzantirik ile rahatca 10.000 devir cevirirsin. Kucuk pistonlara devir cevirtmek hem daha kolay, hem de daha zevkli.
    Motorsiklet karburatorleri cok ucuz, 4unu 200 dolara almak mumkun, senkronunu yaptiktan sonra kullanmasi da cok zevkli, hele 8000 devirden sonra cikardiklari ses, inanilmaz guzel. Duyduysan M3 CSL sesini, anlarsin... Tavsiye ederim, disina sakin birsey yapma, perfect sleeper olur. O kiloyla, cok can yakarsin valla.

yorumun ve açıklaman için çok teşekkürler...Araştırmaya başladım

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)