cok guzel olmus masallah
Printable View
cok guzel olmus masallah
Çok güzel olmuş yavrim.. maşallah.. Okulda görürüm artık :D
canlı canlı birbaşka güzeldi maşallah batuhan :)
Maşallah çok güzel olmuş
maşallah gördüğün en güzel coralla TR'de.. :icon_tup:
Islatcam yarın seni yavrum
Tşk ederim geliyor birazdan :)
Tşk ederim, cümlemize.
İbrahim abi yüksek iyidir boşver :hahaha:
Tşk ederim benim renk kodum 3k4, tabi bigün fotoğraf çekeriz. :)
Tşk ederim
Tşk ederim :)
Sağol ahmet abim, bakarsın belki rodaja geliriz :D
tşk ederim :)
Yalana gel :D Olum gelin okula AVM yapalım ahuahuah :D
Saol melihcim seninkide öyleydi :)
Tşk ederim :)
Tşk ederim :))
Eveet coilover coilover dedik, biraz detaylı anlatmak istedim. Yarın fotoğraflarda eklenmiş olur o zaman daha güzel olur tabiki.
Öncelikle aracımın süspansiyon listesi, Eibach 3.5 luk yaylardan ve Patlak amortisörlerden oluşuyordu. Öyleki Arabaya 2 kişi oturduğunda bile amortisörler dibine kadar gidip taaak diye ses yapıyordu. Ön-Arka takımdan gelmeyen ses kalmamıştı ve deliler gibi esniyordu.
XYZ bana en mantıklı gelen marka idi, nedenlerini açıklamak gerekirse, yaydan bağımsız yükseklik ayarı vardı. Metal Pillowball lar içinde geliyordu (CUSCO bile bunu koymuyor)
Üstüne üstlük türkiyede distribütörü vardı. Hemen elde avuçtaki bir miktar parayı ödeyip siparişimizi geçtik.
Araya Tatil vs. girdiği için yaklaşık 1 ay sonra istanbula döndüm. Okul işlerini falan bir kenara bırakıp geldiğimin ertesi günü tapagaz JDM works'e gittik. Coiloverlarımız gördük sevdik beğendik. Kızımı lifte aldık, operasyon başladı.
Önceki alt takımdaki işlemler ustamızı biraz zorladı, gereksiz civataların hava tabancasıyla sıkılması, bizim "kamber yöntemimiz" vs. Onun dışında Bolt On bir parça takmak gerçekten büyük rahatlık :) Ayrıca JDM Works Servis teki ustamız gayet tecrübeyliydi. Basıklığı nerde bırakılması konusunda falan çok yardımcı oldu.
Tahmini bir seviyede yüksekliği ayarlayıp liftten zar zor indirdik. Duruş muhteşemdi ama altı yere heralde 1.5 parmak falandı. Egzoz borum komple yere değiyordu. vs. vs.
O fotoğraftaki halinden 2 cm kaldırdık. Rot balansa götürdük.
Zaten tekerleklere bakan ön düzen geometrisinin ne denli değiştiğini farkedebilirdi :D
Yüksek dediğimiz halde bile Kafadan 7.5 arkadan 6.5 cm civarı basıktı :)
Ön tekerlerde sağ sol olmak üzere -6.5 a , -5.5 kamber , -8 e -13 toe in vardı :D :D
Rot balans tan 3 saatte çıkabildik, 3 kişi uğraştılar saolsunlar, ve o kadar uğraşa şaka gibi bir bedel aldılar. Mert'in torpillisi olduğumuzu söylediler. :p
Yola çıktık, ilk tepkiler mükemmeldi, hatta bir kaç yerde eski hali olsa çoktan paket olmuştuk diye düşünüyorduk :D Hemen o gece Zekeriya köy yolunda test yaptık.
Arabanın Manyak gibi kafadan kayması bitmişti. Daha bir spor araç gibi arkası yönetiliyordu ve ön hiç bir şekilde izinden sapmıyordu. Arka bir kaç kere salındı ama kontra vermeme gerek bile kalmadı. Şerit değiştirmelerde açıyla oynama, viraj içinde hareket etme diye bir dünya olduğunu fark ettim :D Üst hızlarda ise en az bir 40km daha az hissi veriyor. Direksyona tepki mükemmel.
Sekme diye bir şey kesinlikle yok. Eskiden Altını vurarak geçtiğim kasisten 40 la geçebiliyorum.
Konfor olarakta kız arkadaşla gezebilecek ve rahatsız etmeyecek kadar konforlu.
Coilover'ı tek bir nedenle tavsiye etmem, taktıktan sonra pek sakin gidemiyorsunuz. :)
Onun dışında, JDM Works ekibine ve o gün tüm koşturmacada yanımda olan arkadaşlarıma kocaman bir teşekkür ediyorum :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7170537_n.jpg
Yakında güzel fotolarını çekicez kısmetse 1 kaç değişiklikten sonra. Şimdilik bu kalsın teaser olarak :)
(bu halde sanki Q7 kullanıyormuşcasına pervasız şekilde gezebiliyorum, ve harika yol tutuyor. Daha ne olsun)
Not: Niye basmıyorsun öyle çok güzel diyecek arkadaşlar için; Ben Coilover'ı basmak için almadım, görüntü ikinci planda her zaman. Çalışmayan akslar, Kayık bir ön takımdansa biraz çirkin görünmesini tercih ederim. :)
hayırlı ossun...
şu kapağı fln da koy artıkın.
MAsallah Cok Begendıgım Araclardan Canlı Gormek Nasıp Olur Ins Bırgun:)
maşalah.şimdi japon olmuş :)
Maşallah Takip Ettiğim Bir Konu Tamponları Boyatsan ?
Bundan fazla basık olsa çirkin görünür zaten bence.. Maşallah..
Bide okuduktan sonra o yazıyı, insan imreniyor coile:p
batu maşallah çok güzel gidiyosun.belki görmüşsündür bende jant aldım ve araba beni indir die bağırır hale geldi.Yay değilde coil yapmak istiyorum xyz de var mıdır benim arabaya göre coil ya da olmazsa yay alıcaz tabi.
41 kere maşallah.
Efsane boşuna demiyorlar! eline sağlık kardeşim maşallah ;)
maşallahı var aracın! buluşmadada gördük,direksiyonun jantların basıklığın çok tatlı kardeşim. Allah kaza bela vermesin
hey maşallah cici fotolarını bekliyoruz :)
Maşallah benimde arka amortisörler patlak birde jant takılınca araba düşür beni diye ağırıyor ilerde bende alacam
abi coillerin fiyatını P.M atarmısın yada buraya yazarmısın.:)