makina kendini bulmuşş
Printable View
makina kendini bulmuşş
güzel proje zamanında bende düşünmüştüm baya yapmak için:) güzel oluyor örnekleri
ecu ne yaptıcaksın göremedim listede ?
birde 4afe için webcamshafts üretim yapıyor
4age toplarken yağ pompanıda değiştir, eğer atmosferik kullanacaksan pauter kol ağır gelebilir stock kollada dönebilirsin saplamalarını vs değiştirip yada ge kol kullanabilirsin fe kollarda sağlam yalnız ağırlık açısından geler daha güzel
Araç şu anda XYZ Coilover ile bütünleşti :D Basıklık kamber vs. ayarlanıyor şimdi :)
Bu arada senna, batuhan adına cvp vereyim ecu olarak MegaSquirt kullanılacak onun da herşeyi hazır soketidir boardudur vs. takılıp ayar yapılması var bitek en son bildiğim kadarı ile :)
XYZ Coilover'lar ile Corolla :) Tadımlık foto olsun bu :)
Yarın Batuhan ne yaptı etti fotolarla beraber anlatır günü :)
http://img175.imageshack.us/img175/1...092010001p.jpg
Masallah da biraz fazla basmıssınız :D
Kamber ile spacer isini naptın?
Ohaaaaa Batu ne yaptın olum:eek: ne yapıp edip sonunda dip basmışsın :D
spacer ı daha sonra yaptırıcak abi sanırım, canlı içime sinmezse yaptırıcam diyodu :)
ben gelince salı günü kamberleri -5 e alıcaz :D detaylı konuşamadık ama çok çok iyi yol tutuyo şuan diyodu telde :)
maşallah. :icon_tup:
Hayırlı olsun. Coiloverların takılmadan önce özelikle kamber ayarlı kule başlarının fotolarının varmı.
oha :D maşallah batu çok iyi yaa :D
çok guzel gorunuyor seviyorum surunen arabaları :)
mükemmel olmuş
yerle bir olmuş resmen maşallah çok beğendim.
cok guzel duruyo lan masallah :)
Batu fenasın olm bu ne laan sürüngen olmus resmen :D o kadarı zararlı kaldır accık :D
maşallah kardeşim kazasız belasız inşallahh güzel gidiyor proje tam gaz devam :)
Batu arka lastiklere kamber vermiş önceden , o yüzden lastikler coiloverlara değdi bu şekilde.Daha sonra biraz daha yükseltmek zorunda kaldık.Yoksa sokaktan bile çıkamıyordu :)
Masallah Cok GUzel Olmus Cok Begendım :)
Coıller HAyırlı Olsun
dün rot balans yapılıyordu bende karşı dükkanda rot yaptırıodum canlı gördüm farklı yakışıklı araba,kazasız belasız canlıda daha güzeL...