Bu tamponlar nasıl bu kadar siyah ne sürdünüz dostum buna
Bu tamponlar nasıl bu kadar siyah ne sürdünüz dostum buna
maşallah araba günden güne güzelleşti Allah kaza bela vermesin. bu arada tamponları gövde rengine neden boyamadınız daha güzel durabilir bana göre
ibrahim abim rot kolları sana kurban olsun. Konuşalım hallederiz bir ara. Olmadı ben burdan örnek aliyim senin arabanın basıklığına uygun olarak çizerim yaptırırız.
tşk ederimnagoya, japonya doğumlu kendisi
sağol furkancım beğenmene sevindim.
aynen gördük sisi fırladık dışarı
teşekkür ederim
teşekkür ederim
Meguiar's Ultimate protectant. tavsiye ederim
teşekkür ederimplakayı 16 AE101 istiyorum ama kısmet.
sağol gökhancım.
sağol emrah abicim, gökhanın marifeti fotolar
sağol yavrumbinerken zaten belli bi yükseklikten kendini bırakmak zorundasın yoksa zor
tşk ederim. tamponları boyatırsam bütün espirisi kaçar sanırım.
sağol hocam aynı fikirdeyim.
Maşaallah çok güzel ya gerçekten çok seviyorum bu corollayı![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Tekrardan maşallah.Çok güzel duruyor fotolarda..
2011 yazında cok güzel olucak bi bitse tam anlamıyla harbiden TR de tek AE101 olucak maşallah batucum nazar değmesin...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Batu sana helal olsun kardeşim. Seninle gurur duyuyorum bu corollayı tek geçiyorum eşi benzeri yok. Maşallah çok güzel olmuş. Kazasız belasız kullan kardeşim![]()
ee boyadan ne zaman cikiyor yavru?![]()
teşekkür ederim, sizin egninde maşallahı var
tekrardan teşekkürler.
evrencim teşekkür ederim. tam anlamıyla bitmesi yazı bulur sanırım. motor için egzantirik hariç yarıyıl tatilinde bitiriyorum sanırım. gökhana sözüm var rodaja eskişehir.
melik abi teşekkür ederim. bu lafları duymak çok hoş gerçekten.
aga iso istemeyebilir belki koyulmasını, yurtdışından başka bi araba bulur onu koyarım.
bayramdan sonra sanırım tarık. herkes arabası bayrama yetişsin diye sıkıştırmış. pazartesi sabah başlanıyor, bayramda fırında. sonrasında çıkar heralde.
mini autoya uğrarsan bakarsın arada![]()
maşşallah geçen maslakta boyaya hazırlanan gordugum arac bu galıba
bı toyotasever olarak cok ımrenıyorum cıdden massallah umarım en kısa zamanda bıter ve goruruz age ae101'i
sormadan gecemeyıcem tampon onundekı lıp neyın lıpı ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)