okudum valla senin konuları, gayet mantıklı listelerin, özellikle komp düşürmeme isteğine katılıyorum sonuçta günlük binilen arabada özellikle komp düşürüm +0.2 bar basıcağıma komp stock bırakırıp daha iyi. MS i çok çok çok isterim, hele launch controlü ama o kadar elektronik gözümü korkutuyo vallahi. :D
Zaten abs direk yok arabada :D limit frenajla duruyorum bende. + motor freni yetiyor şimdilik.
Kemer konusunda, kırmızı 2'' omp falan alıcam ama 6 ay kadar araba babamda, günlük biniyor. Çok karışık konu msnden konuşalım bunu :D
Abi senin coilleri falanda gördük. Süperler. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Frenleri benim kız arkadaşım çantasında getirdi bişey olmadı. Diskleri biliyosun çok ağırlar getirmeye kalksak çok tutar. Eğer ingiltere yada amerikaya giden tanıdık olursa onlarla anca.
7 şubatta bende istanbuldayım ama araba malesef babada. LPG taktırtmadan kurtardım kurtardım :D Şaka bi yana görüşelim, iki 4age muhabbeti döndürelim :D
yok yok canım daha neler :D onu nerden bulduk hatırlamıyorum ama o parça sayesinde filtre J şeklinde durup daha güzel hava alıyodu. Şimdi çıkardım çünkü 90derece dirsek nerdeyse. Çıkarınca gaz tepkisi değişti inan.
Fena gidiyo. Bide söksem artık ölcem heralde :D