Muhteşem maaaşallah abi yaptıklarınla bana çok iyi örnek oluyorsun.ellerine emeğine sağlık
Printable View
Muhteşem maaaşallah abi yaptıklarınla bana çok iyi örnek oluyorsun.ellerine emeğine sağlık
Maşallah. Zevkle ve özenle yapıyosun yaptığın şeyleri çok güzel oluyor aracın. Kazasız belasız inşallah:)
maşALLAH kardeşim cidden araç cok güzel projede fena cok iii yürüyeceğinede eminim:)
:) maşşallah iyi ilerliyorsun
allah kaza bela vermesin gerçekten çok güzel bi şekilde ilerliyorsun çok başarılı bi çalışma :icon_tup:
maşallah kafadan çok tehlikeli duruyor.. :icon_tup:
olm yavşaksın tabladan aldırdığını bana söylemedin yakalanırsın böyle:D
wasted ile edisin hiç farkı yok ama edis uğraştırıyor ben wasted olarak yaparım senn döt yiyorsa edis e çevirirsin ahhaahha:)
avon slicsler tanıdık geldi nerden acaba
sente atlatarak triger değişimi olur oktaykanlarda ben ilk kez duydum çok ince ayar olmaz ama işede yarar
60 mm kelebek yerine güzel bir egzantrik sonrada itb diyorum sana
ya snn araban nasıl 940 kg olur bnmki stock 935 bence yanlışlıklık var
ruhsata bakma sen heryerde 1060 kg yazıyor arabana:D
kazasız belasız sürüşler maşallah güzel omuş..
Dostum maşalalh çok güzel bir aracın var gözün gibi de bakıyorsun.
Yapmak istediklerini yapınca baya keyifli bir hal alır heralde araban
hocam mükemmel nkta atişlari yapiyorsun yahu=) gerçekten eşi benzeri olmayan , karakter sahibi bi araç oldu corollan=) eskiden 91 corolla sürücüsü olarak sanirim pekte objektif bakmiyorum ama olsun. sitedeki en başarili araçlardan biri kesinlikle=) cihan kardeşimin dediği gibi atmosferik devam etmelisin bnce.
allah herseyi gönlüne göre versin , kolay gelsin=)
Masallah Kardesım Cok Gusel Oluyor Aracın Bıtmıs Halını Beklıyorum :)
cok guzel aracın bendede vardı aynısından 1.3 88 hp dı benımkı 2. vıteste 110 gıdıodu :D
tekrardan alabılceım bır arac kazasız belasız
maşallah çok güzel çok sade çok çekici.jdm siyah zeminli far eksik kalmış bence.oda olsa muhteşem olacak
ooo süper olmuş maşallah jantlar da 10 numara olmuş ne cok abartılı de ne de aracı boğmuş bizdede 1.3xl vardı babam unutamaz o arabayı hala
anahtar olayina cok uzuldum abi Allah dusmanimin basina vermesin cok sinir bozucu bir durum.. gecmis olsun :( neyse kaskodan araba yenilenmis olur diyorsan bi nebze hafifletir acisini :)
Yahu hersey güzel de farlar önceden koyuymus neden orjinale cevirdin?
Su anki görüntüde mükemmel olurdu o siyah farlar. ;)
Herşey Batuhan'ın Bandırmadan dönüp Gökhan hadi yurdun önüne çık demesiyle başladı :D Çıktığımda arabayla beni bekliyor ve arabanın bagajında bavul vs. den ziyade araba parçası doluydu :D Araba pislikten geçilmiyordu dış tarafından :D Neyse daha o geceden rahat duramadan iç tarafta hafif bi temizlik yapalım dedik ve macera başladı :) Yaklaşlık 1 ay içinde , vaktimiz , paramız vs. el verdiğince bu hâle getirdik arabayı.Gerçekten ilk geldiği günle karşılaştıracak olursak evrim geçirdi gibi bişey oldu :) Çok değer verdik ettik ama sakınan göze çöp batar misali son gün sabahı baktığızda şeref yoksunu hayvanın biri arabayı anahtarla dolaşmış :( Yapcak bişey yok artık inşallah boyandıktan sonra böyle şeyler başına gelmez..
Tekrar kocaman maşallah diyorum :)
Yavuz abi farlar Japonyadaki Corollalar içindi bildiğim kadarı ile ve orada sağdan direksiyonlu olduğundan far ayarları farklı.Batunun dediğine göre bu farları takınca o ülkeye göre ayarlı olduğundan gösterdiği yerler sapıtıyormuş o yüzden sökmüş :D
Bakalım en kötü farı açıp içini karartma modifiyesi yapılabilir :) Çok dedim kendisine burdaki yorumlardan sonra ciddi ciddi düşüncektir bence :D
abi bide orj i kadar göstermiyor batu da xenon sevmiyor , o yüzden geri söktü :D
Maşallah Batuhan çok güzel oldu:icon_tup: çizikler içinde anasını hiç sevmeyen birisi olduğu kesin:ofk: