hayırlı olsun, gule gule kullanın...
arkadasların da dedigi gibi arka tampon orjınale dondugunde cok daha guzel olucaktır...
hayırlı olsun, gule gule kullanın...
arkadasların da dedigi gibi arka tampon orjınale dondugunde cok daha guzel olucaktır...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
izgara duruyor bise yaptiklari yok arka tamponu bende sevmiyorum ama cumartesi pazar girdi araya bise yapamadim ama en kisa zamanda halledecem ufak tefek seyleri var ama boyasiz motoru ellenmemis kat iptali bile yok aklimda yoktu sende biliyorsun vts ama ilerde daha guzel olacagina emin olabilirsin![]()
PROJECT 01
Maşallah maşallah hadi kazasız belasız sürüşler diliyorum.
O filtre o arka tamponu değiştirmediğin sürece seninle konuşmayacağım![]()
kazasız belasız sol dodık yok gıbımaşallah mk2 stopları app plaka cok guzl olur
www.honda-tech.com
kanks hadi bakimm sende bızden oldunn france spec bu arada bu hafta bıtsın artık araba kazasız belasız sürüşler dılıorumm sana...306 dedın saxo aldın hadı hayırlısı...bu arada erelınn kardeşimin dedıklerıne harfıyen katılıorumm![]()
sol dodik kırık evet kuş çarpmış otobanda , arkadaş konu açmıştı gökhan dikkat etmiştir oraya
Erel değişecek tampon emin ellerde![]()
www.honda-tech.com
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)