kazasız belasız Kıpır kıpır sürüşler..
Hosgeldin Alican abi araban cok guzel masallah.. Kazasiz belasiz kullan..
masallah cok temiz duruyor araba gercektende.kazasiz belasiz kullanin insallah..
Hosgeldin abi , aracın gayet güzel Istanbul'a geldiğinde görmüştüm. Sarı beyaz yerine sarı siyah kombinasyon daha şık olabilir ancak zevk senin tabi![]()
Size aracın Coilover takıldıktan sonra son halinden birkaç resim. Kusura bakmayın arabayı yıkatamadım. Ankara son bir haftadır yağmur çamur içinde.
Mudotu arkadaşımızın dediği gibi arka biraz yüksek ama şimdilik bir sıkıntım yok. Müsait bir zamanda arkayıda indiririz.
Bayramda geldiğimde çok niyetlendiğim ama dukkanlar kapalı oldugundan bakamadıgım Oz Chrono Ht leri cok almak istiyorum ancak tabii denemeden almak cok cılgınlık olur. Arabasında et 44 offset li jantı olan varsa resim koyabilirmi? Merak ediyorum nasıl durucagını. Gerçi Mudotu arkadaşımız tam oturur demişti ama ben yinede denemeden almak istemiyorum.
![]()
Ali Can Calis
arkanın yüksek olması bence daha iyi duruyo... aynı zamanda şehiriçi ufak tümseklerden geçerken egsoz borularının sürtme riskini azaltıyor... bunun yanında yol tutuştada olumlu etkisi olduğunu düşünüyorumaraç başlı başına çok güzel olmuş jantlar keşke beyaz olsa dedirtiyor
![]()
gule gule kullanın, kazasız belasız...
masallah, oz jantla cok daha guzel duracaktır...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Ali düşündüğün OZ ları yap
Maşallah gidişide on numara temiz hali ve yeni jantları ile çok güzel görüntü verecek![]()
ya keşke arabayı satabilsem hemen alırdım bunu tam istediğim gibi maşallah ankarada bir iki kere görmüşlüğüm var
Maşallah , güsel makine ...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)