arabanın lastikleri biraz eski..jantlarda biraz eski :D haliyle ınıyo..dewamlıda kullanmadgmz icin..
kısmetse bu hafta jant lastik bakıcaz..
herkese tesekkur ederim..Allah hepimize kazasız belasız kullandırmak nasip etsin arabalarımızı.. :)
Printable View
arabanın lastikleri biraz eski..jantlarda biraz eski :D haliyle ınıyo..dewamlıda kullanmadgmz icin..
kısmetse bu hafta jant lastik bakıcaz..
herkese tesekkur ederim..Allah hepimize kazasız belasız kullandırmak nasip etsin arabalarımızı.. :)
bence GSI hala motor ve dizayn olarak simdiki bircok aractan daha guncel bir arac
laen ahmet app ler nerde naaptın onları?
Şık ve temiz duruyor gerçekten yalnız içeride sadelikten yana gitseydin çok daha iyi olurmuş gibime geldi benim de (Direksiyon ve paspaslar acil gitmeli, vites körüğü de gitse iyi olur gibi yani).. Tabi bu benim fikrim, yapıcı eleştiri olsun diye yaptım, umarım yanlış anlaşılmaz.. Kazasız belasız sürüşler dilerim, arkadaşların fikirlerine katılıyorum, GSI efsane araçtır yani :) Çok beğenirdim eskiden, halen daha beğeniyorum...
ortak kazasız belasız masallah cayır cayır yanıyorrrrrr
Güzel araçtır fsi gsi kazasız belasız.
güzel kazasızbelasız
normal plaka lar arabada ıken bısey demıolar ama
paspaslar+direksiyon eskiden kalma..direksiyon bence guzel,benim icin bi sorun yok..ici ztn yeteri kdr sade diye dusunuyorum :)
nyse App'leri Denizli trafik polisi aldı :D hatta arabayı bagladı ıste o yuzden..20liraya yeni plaka yaptırdım :Dyani benim icin cokta onemli bisey diil..
herkese tesekkurler :)
maşallah kazasız belasız güzel araçç:)
tesekkur ederim..Allah razı olsn.. :)
MAşallah .. Bu nasıl emekli , hala bomba gibi .. kazasız belasız... :)
ehehe..Allah razı olsun :) Pistlerden emekli oldu artık :)
at çöpe:p:D:D:D
Hoş duruyor standart hali bile yeter zaten. Kazasız belasız inş...
tesekkur ederim..Allah razı olsn..
:D:D yakıısr ahmete:D