Siz Deniz in kuzenimisiniz?
Printable View
Siz Deniz in kuzenimisiniz?
hayır..deniz die bi kuzenim yok..
Dar47'nin sahibi heralde,bahsettiginiz kisi.
Buarada paspasları degisiyorum+a sutunu alıyorm+Borla sonsusturucu takabilirim+halaa 215-50-15lastik arıyorum :D ehehe..
herkese tekrardan cook tesekkur ederim :)
hayırlı olsun o zaman :D
-Allah kaza bela göstermesin , nazarlardan korusun maşallahı var hala alev topu gibin .. ;)
Allah kaza bela vermesin maşşallah çok güzel fakat paspaslar :icon13: fazlasıyla bozmuş arabayı bana göre çünkü dışı ve içi çok güzel + far kaşlarıda olmamış, umarım yanlış anlamazsın mesajımı ;)
yok estagfurullah neden yanlıs anlıyım..
paspasları degistiriyorum..farlarda degisicek angel alıcagım icin ugrasmıyorum :) tesekkurler yorumlarınız icin..
Krom jant gitmemiş bence ya:rolleyes: Aynı şekilde gri bişi baksaydın keşke cmsnin vardı hatta nese hayırlı olsun zevk meselesi sonuçta :icon_tup:
Bu arada ben olsam orjinal 15 lerden vazgeçmezdim takardım en iyisinden bi lastik takılırdım :cool:
ehehe..zaten oyle yaptım en iyisinden bi lastik 15le dewam :D
dikkat edersen NVL80'in orj.racer wheels jantları..nası durucak diye denenmisti..aslında fena diil ama bnim aklımda parlak siyah offsetli war..zamanla olur insallah..:)
Arac Satılıktır arkadaslar..:(
Tesekkur ederim..Allah razı olsun..umarım en kısa zamanda satılır..sedan bir arac lazım..
Dün yolda bi adam çevirdi beni satıyomusun 94 gsi arıorm die forumun adresini yazdım verdim belki bi haber çıkabilir...
arac guzel kazasız belasız kardesım koltuklarda olmus ama su pasapasları cıkar
Cok tesekkurler..:) paspaslar harbiden kotuymus yav:p
İnsallah yarın aracın satısı verilecek..
herkese tesekkurler tekrardan..
inanılmaz diri duruyo 94 model araba demem şu arabaya kazasız belasız ama boyalı farları sök valla
hayırlı olsun Ahmet abi.
yeni sahibide kazasız belasız kullansın..