User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: coilover spec ŞAHin :)

Çağrı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasız gusel günlerde kullanman dileklerimle ama farlar jantlar filan hiç olmamıs bence ist dogan şahin yapamıyor bence avrupa araba yakısıyor yada modası farklı ıst geldıgımde de bı kac tane görmüştüm ama begenmemiştim.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Çağrı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kazasız belasız gusel günlerde kullanman dileklerimle ama farlar jantlar filan hiç olmamıs bence ist dogan şahin yapamıyor bence avrupa araba yakısıyor yada modası farklı ıst geldıgımde de bı kac tane görmüştüm ama begenmemiştim.
    çağrı şöyle düşün,

istanbulda doğan şahinle zamanında uğraşanlar şuan avrupa araçlarla uğraşıyor istanbulda bu nedenle çok ultra şahin doğan yok yapılı diğer illerde haliyle doğan şahin daha coğaldı burdaki taksilerin çoğu anadoluya gitti şimdi orda işlenmeye başladı . . . bundan 10-12 sene önce çok daha güzel doğanlar şahinler vardı. . . şuanda da güzel araçlar var fakat eskisi kadar yoğun değil.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah...

fuRRkan
    Misafir
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Coil mi var şahinde ?
    ewet nam coil vardı

fuRRkan
    Misafir
    Alıntı deepjack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://img21.imageshack.us/img21/497...1639048728.jpg

vay furkan senı burda gorucekmıydık korayın gur da cıkmıs guzeldıbe cici yok bı tek.bıga dıyım ben sana
    eyw kardsm eskisi gibi bir arada olamıoruz artık cici ye slm söle

fuRRkan
    Misafir
    Alıntı Çağrı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle ben bu arabayı istanbul yada bi baskası icin değil kendim icin bindiğimde keyf alabilmek icin zevkime göre yapmıstıM 2006 da gücüm buna yetiyodu buna bindim üni zamnında maddi gücüm yettikce bisiler yapmaya calıstım farları beğenmemissin suanda benimde gözüme hos gelmio ama ozamn güzeldi ayrıca suanda hazır boyalı satılan farlardanda yktu icindeki mercek passatın valeo merceği boyanması kesilmesi bicilmesi tamamı el emeği avrupa araba demissin o senede 10 avrupa arabasından kacında coilover vardı ? 2006 yı bırak suanda bile 10 arabadan kacında coilover var? bence hazır seylerle arabayı doldurup binmektense zoru tercih edip urasmak emek vermek daha keyifli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah guzel basmıssınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)