kazasız belasız gusel günlerde kullanman dileklerimle ama farlar jantlar filan hiç olmamıs bence ist dogan şahin yapamıyor bence avrupa araba yakısıyor yada modası farklı ıst geldıgımde de bı kac tane görmüştüm ama begenmemiştim.
kazasız belasız gusel günlerde kullanman dileklerimle ama farlar jantlar filan hiç olmamıs bence ist dogan şahin yapamıyor bence avrupa araba yakısıyor yada modası farklı ıst geldıgımde de bı kac tane görmüştüm ama begenmemiştim.
çağrı şöyle düşün,
istanbulda doğan şahinle zamanında uğraşanlar şuan avrupa araçlarla uğraşıyor istanbulda bu nedenle çok ultra şahin doğan yok yapılı diğer illerde haliyle doğan şahin daha coğaldı burdaki taksilerin çoğu anadoluya gitti şimdi orda işlenmeye başladı . . . bundan 10-12 sene önce çok daha güzel doğanlar şahinler vardı. . . şuanda da güzel araçlar var fakat eskisi kadar yoğun değil.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
öncelikle ben bu arabayı istanbul yada bi baskası icin değil kendim icin bindiğimde keyf alabilmek icin zevkime göre yapmıstıM 2006 da gücüm buna yetiyodu buna bindim üni zamnında maddi gücüm yettikce bisiler yapmaya calıstım farları beğenmemissin suanda benimde gözüme hos gelmio ama ozamn güzeldi ayrıca suanda hazır boyalı satılan farlardanda yktu icindeki mercek passatın valeo merceği boyanması kesilmesi bicilmesi tamamı el emeği avrupa araba demissin o senede 10 avrupa arabasından kacında coilover vardı ? 2006 yı bırak suanda bile 10 arabadan kacında coilover var? bence hazır seylerle arabayı doldurup binmektense zoru tercih edip urasmak emek vermek daha keyifli
maşallah guzel basmıssınız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)