Maşallah maşallah çok güzel.. :)
Printable View
Maşallah maşallah çok güzel.. :)
maşallah güzel araç.. umuttepe demi okuyosun ?
Maşallah kazasız belasız çok güzel.l
Maşallah tertemiz. Arkasıda normal seviyede bırakılmış Gti görmek zor artık hepsi yerlerde sürünüyor... Kazasız belasız...
Tüm yorum yapan arkadaşlara teker teker tşk.ler hepimize kazasız belasız günler nasip olsun :)
Tşk.ler :) Yürürken tam kıvamına geliyor araç kıçı yere yakın 106'larla aram pek iyi değil :)
Yok Üni bitti bende Kocaeli Üni.si mezunuyum :) Ogün bi hasta ziyaretine getirmiştim arkadaşı o ara boşlukta ölesine çekmiştim sigara içerken :)
Eyw. :) Tşk.ler
Saolasın Serkan sende iyi bilirsin 106'nın tadını :) :)
Walla imkanım olsa ilk yapıcağım şey kesinlikle.Hatta bizim çocuklar bilir biçoğuna söylemişliğim vardır benimde bunu. Eğer olanağım olsa bi garaj içinede benim aracı yatırırım :) Bi düşünsene sene 2015 ve İstanbul caddelerinde tertemiz bi 106 gti :) Şaka olur :)
İzmit'te oturuyorum :) Tabiki haliyle Gölcük İzmit Değirmendere vs Gebze'ye kadar görülmemiz doğal :) Ama anti Gebze'yiz orda göremezsin :)
O fotoya gelince Babannemin evinin önü ara sıra geliyorum :)
çiçek çiçek :)
Araç çok güzel maşallah,hayran kaldım. Fotoların birkaçıda benim okulun önünde çekilmiş galiba(KOÜ) :) .
Hayırlı olsun...Sade,temiz,güzel..
Maşallah Kanka..
Seviyorum PE'mi.. :)
Saygılar..
maaşallah güzel duran bir gti
Yorumlarınız için tşk.ler :)
PE'de seni sevio Ömer'im :) Dün Type-R'la Pe'yi dolaştırdık biraz senide aradım alıyım diye ama uyuomuşsun :)
Maşallah oldukça güzel duruyor
maaşallah maaşallah süt gibi ter temiz 106 GTI namını yürütecek bir araba alalh kaza bela vermesin.
komşu kazasız belasız kullanman dileği ile ;)
cihancım masallah boncuk gibi allah kaza bela vermısın..
Temiz araba böyle temiz gtı azınlıkta artık.
Kazasız belasız.
maşallah dostum ama bi tavsiye orjinal far stoplarını tak ;)