Maşallah maşallah çok güzel..![]()
Maşallah tertemiz. Arkasıda normal seviyede bırakılmış Gti görmek zor artık hepsi yerlerde sürünüyor... Kazasız belasız...
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
Tüm yorum yapan arkadaşlara teker teker tşk.ler hepimize kazasız belasız günler nasip olsun
Tşk.lerYürürken tam kıvamına geliyor araç kıçı yere yakın 106'larla aram pek iyi değil
Yok Üni bitti bende Kocaeli Üni.si mezunuyumOgün bi hasta ziyaretine getirmiştim arkadaşı o ara boşlukta ölesine çekmiştim sigara içerken
Eyw.Tşk.ler
Saolasın Serkan sende iyi bilirsin 106'nın tadını![]()
Walla imkanım olsa ilk yapıcağım şey kesinlikle.Hatta bizim çocuklar bilir biçoğuna söylemişliğim vardır benimde bunu. Eğer olanağım olsa bi garaj içinede benim aracı yatırırımBi düşünsene sene 2015 ve İstanbul caddelerinde tertemiz bi 106 gti
Şaka olur
İzmit'te oturuyorumTabiki haliyle Gölcük İzmit Değirmendere vs Gebze'ye kadar görülmemiz doğal
Ama anti Gebze'yiz orda göremezsin
![]()
O fotoya gelince Babannemin evinin önü ara sıra geliyorum![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Araç çok güzel maşallah,hayran kaldım. Fotoların birkaçıda benim okulun önünde çekilmiş galiba(KOÜ).
Hayırlı olsun...Sade,temiz,güzel..
Yorumlarınız için tşk.ler![]()
PE'de seni sevio Ömer'imDün Type-R'la Pe'yi dolaştırdık biraz senide aradım alıyım diye ama uyuomuşsun
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
maaşallah maaşallah süt gibi ter temiz 106 GTI namını yürütecek bir araba alalh kaza bela vermesin.
Temiz araba böyle temiz gtı azınlıkta artık.
Kazasız belasız.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)