maşallah
kazasız belasız
hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan arkadaşım,,çok şık araba güzel seçim.............
ne zaman dır ıstıyodun sonunda aldın gule gule kullan abıcım kazasız belasız ınsallah ıstanbula geleyımde typerın gıdısını gorelım bakalım ne kadar sure yanımda gelebılıcek :P
masallah cook guzel..guzel gunlerde kullan ıns.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bence stoplar güzel.
Bunlar tompul ve yüsek araçlar olduğu için basabildiğin kadar basacaksın. Sen de baya indirmissin güzel olmuş.
Camlar filmli mi? En açığınnda bir film güzeş olur.
Farlar da çok şık olmuş. Bence orjianli iğrenç vs zevksiz ve çok büyük.
Siyah araba tampon ne kadar gösteriri bilmiyorum. Bnece gerek yok. Onun yerine ufak tefek mod olayına girsen daha iyi olur.
Yan aynalar değiştirileiblir. MUR 'da vardı ufak, çok şık duruyor.
ARka tavan spoyleri de oynanabilir. Birtane görmüştüm çoook şık olmuştu.
Jantlar da değiştirilebilir. Hafif ofsetli (manşetlimiydi yaa yoksa?) jant da olabilir.
Şu hali ile çok şık ve sade bence. Kazasız belasız güle güle kullan. Öğrenmek istediğim bir şey var. Arabayı kaça aldın? Kaç km? Önceki araban neydi, bir karşılaştırımısın öncekiyle?
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar... sağolun hepimiz kazasız belasız bineriz inşallah...
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Bence gayet güzel stopların,hiç elleme derim...
tuningtürkiye'ye de çıkmıştı..ben hatırlıyorum...dergiyi bulabilirsem..resimlerini çekip eklerim...
(((@Tolga-R mesaj kutun dolu sanırım...pm attım...gitmedi..msn'e ekledim...)))
bende bu stoplara bayılıyorum walla.. deişmesin bence..
guzel araba bır vıdeo sunu seyretmıstım vıdeo yu seyrettıkten sonra bu arabaya yapılabılecek bır sey yok demıstım kendı kendıme,masallah cok ıyı yuruyen bır araba
Maşallah kazasız belasız bence stopların çok iyi sakın deiştirme![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
-Maşallah bende aracı zaman zaman gördüğüm oldu ..
tolga kazasız belasız kardeşim çok güzel maşaallah, bende de vti var, satıp type-r alacağım inşaallah, evet sunroof olayı güzel bir olay ama olmaması da çok dert değil, gidişi yeter...![]()
tekrar Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun....![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)