dayıı maaşallah güzel ilerlior gt project
cilalı olması rolling lerde bayaa etkili sürtünme azalıo hehhehe
jantlar benım gözüme pek hoş gelmedi keşke gundi metal veya bronze boyatsaydın.
sponsored by 915![]()
dayıı maaşallah güzel ilerlior gt project
cilalı olması rolling lerde bayaa etkili sürtünme azalıo hehhehe
jantlar benım gözüme pek hoş gelmedi keşke gundi metal veya bronze boyatsaydın.
sponsored by 915![]()
"Wagen"thusiast
maşşallah özgür jantlar cok guzel olmus hıç beyaz yapma bır ıkı ufak sıyah dokunus daha yaptınmı yeter.Allah kaza bela vermesın.
MasALLAH & harika diyorum .. ALLAH kaza bela zeval vermesin .. Cok guzel .. Ben GT istiyorum RC'de gozum yokSpoyler aynalar & jant kesinlikle cok guzel olmus .. Farlarin icini boyamayi dusunmedin mi ? Zaten mercekli far var , Xenon ile de gorus zorlugu cekecegini sanmiyorum ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
zifiri siyah jantların burdayım demeleri için aracın sanırım biraz daha alçaltılması gerekiyor.Kırmızı far içi siyah kırmızı boya kombinasyonunda sırıtıyor bence,olucaksa angel ya da black olur şu araçta.Panaromik tavan büyük kayıpPerformansına diyecek kelime yok.Allah kaza bela vermesin Maşallah.
maşallah araba çok güzel, yapılan işlemlerde temiz olmuş..
Allah kaza bela vermesin.
Araç tek kelime ile muhteşem..Resmen yanıyorKazasız belasız binmeni dilerim,egzoz da on numara olmuş...
maşallah güzel aracın war kaliperlerinin kırmızıya yda başka bi renge boyatıp teker kısımlarında daha iyi bi görüntü sağlarsın bence böyle cok karanlı olmuş
Teşekkürler...Xenon var 8k
Düşme konusunda katılıyorum hafta içi hanım kullandığı için bu kadar yapabiliyorum
Çok teşekkürler...
Saol Emre cim...Seninki de yanıyor
Teşekkürler...Kaliperler kırmızı yapmıştık da yakından çekmedim onları..![]()
Ooo mahş red&black e![]()
Gittim tanıştık kaynaştık :P Fazla kalamadım ama Tolga'da biraz geç geldi ztn benim halı saha maçım vardı yarım saat durdum kaçtımÖzgür(LowRider) ve Emre(GolfMKV)'de oradaydı onlarlada tanıştık. Buradan da özür dilemiş olayım çok fazla kalamadım kusura bakmasınlar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)