aracınızı ılk defa ınceleme fırsatım oldu,çok guzel maşallah![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
maşallah güzel olmuş![]()
hep bir RC alma hayali kurmuştum, sizin aldığınız rakamları hedeflemiştim ama kısmet olmadı maalesef..
Çok güzel görünüyor araç, rakamlar da etkileyici özellikle tork werileri...
Nazar değmesin çok maşallah...
Ben bir de Oz UltraLeggera Bronz 18" düşünmüştüm,darısı başınıza![]()
Çok teşekkrü ederim..
EyvAllah..O tampon ortasındaki siyah kısım benim takıntım daha aracı almadan İstanbulda serviste boyatmıştım..
Izgara ve sis çerçevleri konusunda bende kararsızım daha
Teşekkrüler benim anlatacağım şekilde anlatmışsın , ilgine alakana teşekkürler..![]()
Çok sağolun..Amin..Pug forever
İbo ebayden coolingmist water/meth kit aldım onun gelmesini bekliyorum.Mehemt Gazihan dan EGT ve Boost Gauge , Kıvanç dan da AEM Wideband almıştım bunları daha takmadım ( sola 3 lü pod geliyor yine ebay den onu bekliyoruz)
Çok teşekkür ederim..
Kısmet ya İnşAllah olur gönlünüze göre..Sanırım TR de benden başka 207 RC ye bu kadar para ve emek harcayan yok..Ama parasını son kuruşuna kadar hakediyor bence..![]()
maşallah kazsız belasız.ıntercooler aynı cupra tdı ya.
maşallah alev alev yanıyorrr.jantlar beyaz olsaymış daha dikkat çekici dururmuşkırmızı ile beyazın uyumuda hoş oluyor.kazasız belasız
Hocam elimizde hazır motor olduğu için orta susturucudan hemen önceye bir s yapıp yerleştirdik sizn dediğiniz yer ile yaklaşık 40 cm var sanırım o kadar fark eder mi ki ?
tavanı siyah kaparsan çok yakışıcaktır hemde bütün oluşturucaktır aracınla .. maşallah sevdiğim araçlardan
kazasz belasz masallahjhhhhhhhh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)