tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Lada nın verdiği tadı vermez Hayırlı olsun abi tuvalete gitmek içinde bi tane şahin alakmı bea artık bunla heryere gitcem olm her hafta trakya bitti artık cennet mennet
AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı fena olacak galiba buda. kazasız cezasız. saol aşkın kardeş istediğimi yaparsam sade bişe çıkcak
Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun , güzel bi boya + ofsetli bir jantla neler olacagını düşünemiyorum bile saol eyüpp.. vernikli adam gibi bi kırmızı atcam far stop panjur jantlarıda buldum gibi inş olur
Spawn Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun .. mat kırmızı güzel gider gibi mat vala nasıl durur bilmiom ama onuda deneyebilirim
CGTY Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı Olsun. saol cgty
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun ramo saol ......
hayırlı olsun şirket araban
crisis Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun şirket araban şirket arabaları beyazz olur olm bu feraye kırmızısı
vallayi gtı hep aklımda ama bu çok daha ekonomik heralde hayırlı olsun kazasız belasız kulanın
Taz307 Nickli Üyeden Alıntı vallayi gtı hep aklımda ama bu çok daha ekonomik heralde hayırlı olsun kazasız belasız kulanın vala benimde hayalim hep gti ama benzin-şemsiye ilişkisi yüzünden dizel almamıza neden oldu işte bu araba nerdeyse hiş yakmıo
Ramo seni pimp my ride yollucamm :P
OzanCELENK Nickli Üyeden Alıntı Ramo seni pimp my ride yollucamm :P olm ben kelliim ..uzun lüle saçlar bide zencilik lazm bana
ooo ramo abi hayırlı olsun..walla süper ya inşallah japonların arasında yabancılık çekmez
devon Nickli Üyeden Alıntı ooo ramo abi hayırlı olsun..walla süper ya inşallah japonların arasında yabancılık çekmez ortama ayak uydurcak buda japon ruhlu alman hemen yarın japonnca yazılar yazdırcam
ramo si Nickli Üyeden Alıntı ortama ayak uydurcak buda japon ruhlu alman hemen yarın japonnca yazılar yazdırcam jdm bayraklarını çaktınmı kendini japon sanar o ztn..bide + 5 hp
devon Nickli Üyeden Alıntı jdm bayraklarını çaktınmı kendini japon sanar o ztn..bide + 5 hp tabi olm duman kiti bile var arkada yaz gelince ek işimde hazır belediyenin kadrolu elemanı olcam...sinek ilaçlama timinde...
bence jdm göre bişey yok yaa direk germany style çok güzel oluyolar
ramo si Nickli Üyeden Alıntı tabi olm duman kiti bile var arkada yaz gelince ek işimde hazır belediyenin kadrolu elemanı olcam...sinek ilaçlama timinde... insan ilaçlama yapmayasın
Hoşgeldin kulübümüze
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları