masallah allah kaza bela vermesın
masallah allah kaza bela vermesın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kırk bin kere maşallah kanka zaten araç on numara bide ufak dokunuşlarla çok şeker oldu TarçınTabi aracın son durumunuda çekseydin çok daha güzel olurdu bak egzozu bende çok merak ediyorum
Sonra yapılması gereken herkesin dediği gibi siyah zeminli farı depodan çıkar artık
bide logosuz panjur bide çamurluktaki plastik parçaları tamamlayacak orj. yan marşpiyer son nokta olur diye düşünüyorum
![]()
eyw kanka ne zamandır koyayım diyodum fotoları anca oldusti olayına hiç girme zaten hele egsozdan sonra ferrari inside olma yolunda hızla ilerliyor
sağolasın Burak bakalım bişeyler yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş..dedigin gibi ben de logosuz ve siiyah zeminleri takmayı düşünüyorum son halinin fotolarını da bugün yarın halledicem![]()
Maşallah çok temiz duruyor araçMomo Corse lere bi ısınamadım ben ama tabiki zevk meselesi saygı duyarım.Bence ofsetli bi jant çok daha yakışır aracınıza biraz daha basarsınız çok daha tatlı durur tahminimce
Tekrar maşallah emeğinize sağlık
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
çok teşekkürler...
teşekkürler tamponlar da siyah olduğundan uyumlu olmasını istediğim için bu jantları tercih etmiştim ama hele şu german style modasından sonra ben de soğumaya başladım jantlardan kış geçsin offsetli bi jantla degiştirebilirim
teşekkür ederim Allah kaza bela göstermesin hiç birinize...
Maşallah kazasız belasız temiz araç..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Yapılması gerekenleri herkes söylemiş zaten ek olarak tampon boyası alıp dodikleri boyarsanız tamponla aynı siyahlığa kavuşur sırıtmazlar.Kazasız belasız.
maşallah.2003 2006 yılları arasında bende de vardı aynısından.ses alabilmek için baya ugraşmıştı egzozcu en son ortayı iptal ederek hedefe ulaşmıştık![]()
aa evet hatırlardım ben de sizi opelimden
teşekkürler...
haklısınız elimde tampon boyası mevcut ilk fırsatta düzelteceğim onları teşekkürler...
teşekkür ederim...
ben 2 ay öncesine kadar sadece şu an üstünde olan real marka son susturucuyu kullanıyordum tatminkar bir sesi vardı ancak şu an katı ortayı iptal ettirdim silencer bile yetmiyor artık susturmaya![]()
sizlere de Allah kaza bela vermesin çok teşekkürler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)