OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Valla Hocam Ne Bileyim Hiç Dikkat Etmedim Ya.. Öyle Gördüğünde Atla Önüme Aracı Beğenmene Sevindim.. Saygılar.. Speedman bizim arkadaş Ömer bigün tanışın
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
ramo si Nickli Üyeden Alıntı kazasız belasız..maşallah öndeki armanın sadece yuvarlak olan yeri deilde içindeki logoyu mat kırmızı boyasan değişik olur bence Teşekkürler Ramo.. Valla Olabilir Aslında.. Yaza Doğru Panjuru Değiştirmeyi Düşünüyorum Zaten.. Ya OPC Panjuru Alacağım, Yada Direk Logo İptalli Petek Panjur Yaptıracağım.. Saygılar..
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı Speedman bizim arkadaş Ömer bigün tanışın Tamam Kanka. Bi Ara Ciddi Bir Buluşma Yapalım Havalar Bozmadan.. Tanışmış Kaynaşmış Oluruz Tanımadığımız Arkadaşlarlada.. Saygılar..
gercekten cok tatlı bır arac olmuş sınıfında ender rastladımız guzellıkte bir arac kazasız belasız guzel gunlerde kullanman dılegıyle..
matthardy Nickli Üyeden Alıntı abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun
Tuning055 Nickli Üyeden Alıntı gercekten cok tatlı bır arac olmuş sınıfında ender rastladımız guzellıkte bir arac kazasız belasız guzel gunlerde kullanman dılegıyle.. Güzel Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.. Cümlemize Kazasız Belasız Sürüşler.. Saygılar..
Guzel olmuş tam tadında ama plaka kötü duruyor orjınal yerine tak yada hiç takma
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Guzel olmuş tam tadında ama plaka kötü duruyor orjınal yerine tak yada hiç takma Plakayı Hiç Takmadığımda Sıkıntı Oluyor.. Muhtemelen Orj. Yerine Takacağım.. Teşekkür Ederim Yorumunuz ve Öneriniz İçin.. Saygılar..
plakanin yeri ii knka bozma bnce. foto'da ayri bir güzel.. özledim zafiramı=)
Maşallah 2. resim çok güzel
Tarz olmuş Kazasız belasız kuLLanın TR De tek sanırım bu araç
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ 06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı plakanin yeri ii knka bozma bnce. foto'da ayri bir güzel.. özledim zafiramı=) Tamam Kanka Bende Getz'imi ve Seni Özledim Kanks.. Gelicem En Kısa Zamanda veya Gel En Kısa Zamanda Saygılar..
serdargoksu Nickli Üyeden Alıntı Maşallah 2. resim çok güzel Teşekkür Ederim.. Saygılar..
ByShaGGy Nickli Üyeden Alıntı Tarz olmuş Kazasız belasız kuLLanın TR De tek sanırım bu araç Teşekkürler.. Evet, TR Tek Denilebilir.. Saygılar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları