TURGAY=çok saol tekrardan dostum
mustafa=kanka saolasın
kaan=olum hani gelmicektin utkunun yanına??geldin akşam hatta utkuyla iki kişi olduumuz halde seni yardık içinden geçtik koy videoyu herkez görsün
diğer herkez=bu aralar utkunun canı sıkkın mahremine girmeyin![]()
Gerçekten çok şık kazasız belasız
cok şık masallah nazar degmesın kazasız belasız
migros un arabası ilen de bi kazamız var gerçekten tepe taklak olmak da güzel bişi ya en son elimde laptop lan yere uçtugumu hatırlıyorum başka bişi hatırlamıyorum gözümü açtıgımda logar kapagının üzerinde yatıyodum kaan gülüyodu balamir de gülüyodu)) kaan bundan sonra benim mahremime adımını atamıyıcaksın bitmiştir bu konuşma burda.......
utku selamoğlu
kaan sorun yok arabada sadece sol taraf boyandı macuna bile gerek kalmadı.colin kazım we adamları halletti arabayı saolsunlarutku kendini bi kere daha kanıtladı.yakında akülü arabalar,el arabaları,matchbox larada ayar çekmeye başlıcak
![]()
olm dun aklıma geldıçe guluyorum mal bebe bıde benı duvara doğru ıtıp bırakması var ıkı kere duvara çarptırdı ayuu neyse konuyu hep pert edıyorum araba guzel kardeşim maşallah![]()
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
bende vardaa karanlık hiç bişi gozukmuyo
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
Balamir arabasını özlemis
Merak etme miss gibi B16 Motorunu bekliyor kapalı Garajında![]()
ankara nın neresinde gördüm bun bu aracı yaa
seninle biyerde trafikte denk geldik sanırım
yanlış hatırlamıyosam
maşallah çok şık duruo kazasız belasız kullan
combo saol walla fena özledim a.q yaw..lan cem sana satsam 2 günde ırzına hoplarsın arabanın.5 gün sonrada satarsın..sen sür vti ını![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)