Mşalalah maşallah çok güzel olmuş :)
Printable View
Mşalalah maşallah çok güzel olmuş :)
vay be ıyıce olmus cıvıc masaalah :)
on tampomdakı sıyah plakalığı çıkarıp sade plakayı yapıştırırsanız alttakı ızgara kendını daha çok bellı eder duruşuna ayrı bı guzellık gelır ;) sızın zevkınız tabi
Maşallah.10 numara olmuş bugün canlı canlı gördüm.Yapanların ellerine sağlık ;)
birlikte gidelim birlikte alalım.. :)
O kadar marka-ürün arasında bilmediğimizden tuzluk gibi kaldık bu gün Muharremle :D
Teşekkürler
Aynen ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim :)
Sağol Serkan.. Güzel oldu çocuk :)
Zaten beyaz plakalık.. Siyah olan çerçevesi.. :) Daha önce bembeyaz kullandım, özellikle çerçeveli olması daha güzel geliyor gözüme şu anda :)
Eyvallah Muharrem teşekkür ederim :) Hakan la seni de tanıştırayım ben :)
Maşallah.Araç zaten 10 numara.Birde detiling işinin pirleri el atınca nokta olmuş.
sahibi beğeniyorsa sorun yok demektir :)
Ama @FoCuSN70'in ki gibi bir son susturucusu da olsa çok hoş dururdu eminim.
Orjinal çiftli başlıkların çok dışarı çıkarılmasından yana değilim bende fakat normal ölçüsünde, ideal şekil de biraz dışarı (mugen ekiyle aynı hizaya alınsa) alınıp kendini gösterseymiş fena olmayacakmış. (:
Çok şanslısınız bu işi yapabilicek en iyi iki kişi tarafından yapılmış iş, biri muhendis diğeri Doç. Dr. :D
Ellelerinize sağlık, otomobilede maşAllah.
Forumda pm yolu ile bir kaç kişi özellikle Hakan ı özellikle tavsiye etti zaten..
Onlara da teşekkür ederim.. :) O kişiler kendilerini çok iyi biliyor :)
Hakan dan bana büyük bir jest ve sürpriz İrfan la tanıştırdı.. Benim için de büyük şans oldu.. :)
Önce boya kalınlığını ölçüp daha sonra o boyanın karakterine göre, kalınlığına göre, verdiği tepkiye göre ped ve polish sertliği seçen makinayı ona göre bastıran ve hızını ayarlayan Türkiyede kaç kişi vardır merak ediyorum..
Hassasiyette ve titizlikte en az benim kadar ağır psikopatları hep sevmişimdir :D
Abicim estağfurullah, içine sinmesi önemli, sen beğendiysen ne mutlu bize :)
İrfan abi, senseilerin senseisidir, ben ise çekirgesiyimdir ;);)
Boya kalınlık ölçerin kalibrasyonunu her sefer kontrol etmemde bu işin artısı oldu. Bagajda 80mikron ölçtük, o yüzden de sensei ve çekirgenin ortak kararı yün pad ile ince ve ultra yumuşak olan boyaya dalmamak yönünde oldu. Yoksa eminim ki bagajda 80 ölçtüğümüz yer, agresif yün pad ve aşındırıcı ile bu sefer rahatlıkla 70mikrona kadar inecekti.
"boyanın kalınlık birimi mikron mu la" diyen bir sürü kişi de "polish bilmiyorum da pasta cila yaparım abi" diye ortalıkta geziniyor ya ona üzülüyorum..
bişeyi tavsiye edip yapıldıgında iki tarafda mutlu olunca, tavsiye edenin mutlulugu paha bicilemez olyor vallahi :D