harika bi civic plakalar olmasa dışarda toplanmıs derler en az onnar kadar toplı ve guzel. maşallah. 15 yasında arac ama 5 yasındakınnere 10 ceker![]()
Cok gzl araban masallah.Kibrista nerdesin
suan girnedeyim.çarsı izninde girneye geliyorum.birliğim 14. zırhlı tugay.girne magosa yolu değirmenlik mevkiinde oluyo.
Maşalla kıbrısta cok fena arabalar var turkiyede olmayan japon arabaları.ve coguda cok kaliteli parcalarla modifiye edilmis.beyaz bi s2000 vardı mesela komple orjinal veilside body li.bide mor skyline gtr r33 cok hosuma gitti goduklerimden.
şafak 14 by dostlar![]()
bişey kalmamış hayırlısı olsun..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
maşallah kazasız belasız çok şık duruyo kanat orjinal spoon mu ?
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
beyaz s2000 herhalde DAÜ de okuyan cocugu görmüşsün araba gercekten cok güzel. ayrıca bi tane girenede gezen mavi sky var bayan kullanıyo oda cok güzel
şu ana kadar gördüklerim bayanların altında
Evo9, evo8, evo6TM(füme)
Supra(beyaz ve siyah)
Skyline(mavi)
e46 M3(gri hatta bu türk bi bayan arkadaşımın yengesi)
subaru(mavi)
daha aklıma gelmeyen cok var...
güzel olmuş allah kaza bela vermesin
naptın koray sanırım 4 yada 5 sayıyorsun bgn bıtırdın valla
sıra bıze geldı hadı bakalım
atarsa 112 bgn![]()
Çok güzel maş... kazasız belasız...![]()
conbolar bitti valla bugun 3 diorum.levent geliyimde bi araba muhabbeti yapalım acaip ozledim valla.planları uygulamaya baslayalım.sende gelde mertcan ekip tamamlansın.bi 3 ay daha gozlerimiz yollarda kalıcak.
Ocak 2007 sayısında son olarak yazısını yazdığım
ve o güne kadar yazdığım en güzel araç.
Kazasız belasız..
ankarada görmedigim ne cok araba varmıs benim =) insallah bi gün bulusma falan olurda bütün abilerimi ablalarımı tanırım
abi bir honda hayranı olarak senı tebrik etmek isterim tam hayalimdeki arabayı oluşturmussun bayıldım yaa cok tatlı gerçekten emek harcanmış bir araba kazasız belasız kullanman dileğiyle abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)