gule gule kullanın, kazasız belasız... masallah...
fordfocus2st-diesel edition- suzuki swift GL
masallah allah kaza bela vermesın
jantlar enkei 'nin hangi modeli ? bide yeterli ses sisteminden kastınız nedir acaba ? + maşallah araç güzel duruyor .. jantlar yakışmış özellikle..
maşallah kazasız belasız
arfy Nickli Üyeden Alıntı jantlar enkei 'nin hangi modeli ? bide yeterli ses sisteminden kastınız nedir acaba ? + maşallah araç güzel duruyor .. jantlar yakışmış özellikle.. Enkei Senz(Sc07) modeli.. Teyp,bass,amfi anlamında yeterli..En azından bana yeterli Herkese teşekkürler ...
ah ah zamanında bendede vardı kaza bela vermesin bana patladılar pert oldu temiz araba yol tutuşuda çok iyi ama bizimkine yazık oldu((((((
http://img291.imageshack.us/img291/1580/crxpr4qz5.png
torrento Nickli Üyeden Alıntı ah ah zamanında bendede vardı kaza bela vermesin bana patladılar pert oldu temiz araba yol tutuşuda çok iyi ama bizimkine yazık oldu(((((( Geçmiş olsun.. FazII araçta fazI jantları neden? Veya fazII ön görünümü mü yapmıştınız?
yok en son makyajlı kasaydı sadece eski kasanın jantlarını takmıştım o kadar çokta güzel oturmuşu
Masallah, cok yakısmıs jantlar..
Maaşallah kazasız belasız...
kazasız belasız ama yaylar sanki photoshop:
[SIGPIC][/SIGPIC]Kolayınıza Gelmem Zorunuza Giderim
ugursenkal Nickli Üyeden Alıntı kazasız belasız ama yaylar sanki photoshop: Shop mu 3.5 yay +Ön tablalardan 2 cm aşağı indirme war..Ön hala yüksek gibi görünüyor farkındaym da çock diiliz buraya gelip shoplu fotolar koyalım..Çamurluklar geniş aracın..
hıc sevmedıgım kasa ama beyazı guzelmış jantlar guzel secım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları