masallah sorunsuz surusler:)
Printable View
masallah sorunsuz surusler:)
gule gule kullanın, kazasız belasız...
Araç şu anda emin,bilen ellerde.Fazla hırs yapmadıkçada kolay kolay birşey olmaz.Duruşu güzel, yakındada gidişini görürüz notumuzu veririz.Ama içimden geçen bu araba sınıfına göre ciddi yürüyecek..Kazasız belasız.
yuh be abi ve yuh be melih, beni az çok biliyorsunuz bilmediğim hiçbişey üzerinde ne atarım ne tutarım. bunu sizin dediğiniz gibi algıladıysanız yazıklar olsun öyle bir imaj mı yaratttım gözünüzde?
gürcan abinin arabasını ağzımızın suyu aka aka seyrederkik fotoğraflarını kendisini...
ben kötülemek amacıyla yazmadım bunu, standart kol mu var araç kol kırmaz mı böyle demiş. bende melih specleri yazarken vs.vs. yazdı diye sonuna standart kolla 4 sene turbolu araç mı gider anlamında yazdım o yazıyı. yanlış anlaşıldıysa, yada ben yanlış yazdıysam affola.
bu camiada senelerce insanların hepsiyle bir şekilde yakınlık kurmaya çalıştım az çok biliyorsunuz, ne kimseyle dargınım nede bu güne kadar kimseden olumsuz bir laf işitmek için bişey yaptım. tekrar özür dilerim yanlış anlaşıldıysa, ben gürcan abinin aracını 3 kere gördüm kaputunu açıp içine bile bakmadım. ne kadar emekle ne kadar uğraşla toplatıldığını aralardaki muhabbetler sayesinde biliyorum.
dediğim gibi beni yanlış anlamanız bayağı kırdı beni, neyse yinede hata bendedir düzgün anlatamamışım dediklerimi...
tarık yalnış yazdığın için böyle sordum bende kaç defa kırmış diye std. kolla şuan 0.9 bar basıyoruz dayanaırmı hiç. mantıklı düşürsek ve biz buna 1.2 basmayı düşünüyoruz orginal koll ile ne böyle bişe yapılır nede bu barlar basılır. sen yazışın yalnış anlaşıldığı için bende sordum kaç defa kol kırdı diye buda sormak doğal hakkım çünkü araç gürcan abiden çıktı tarafıma ait oldu bu sorumdada alınacak gücenek bişe olduğunu sanmıyorum senin yazış şekline göre :soru:
melıh aracı bende cok ıyı tanıyorum tamamen yanlış usta olayı bu aracdada olmustur rodaj bıtsın beklıyoruz vıdeosunu...
gürcan abinin 307 değil mi ? çok emek ve sevgi vardır o aracın üstünde :)
güle güle kullanın
beyin/piggyback olarak ne kullanıyorsunuz?
hayırlı olsun güle güle bin... maasallah
maşallah melih hayırlı olsun
Kardeşim görmeyeli neler yaptınız yaw :) Allah nazarlardan saklasın güle güle kullanın. :)
masallah kazasız belasız... allah sağlıklı uzun ömürlü bi mototr ömrü versin.. ;);)
Hayırlı olsun yavrucum :) gel beraber rodaj yapak :D bitsinde hayırlısı ile gidişinide bir görsek ;)