Maşallah güzel bi alet :icon_tup: Yanındada bi 41 gördüm sanki :)
Printable View
Maşallah güzel bi alet :icon_tup: Yanındada bi 41 gördüm sanki :)
Maşallah , kasasız belasız inş.
maşallah melih kazasız belasız...
İstanbuyl Maltepe de çok sık görüyodum bu aracı sanki.. o mu acaba.. neyse kazasız belasız
hayırlı olsun melih allah kaza bela vermesin
kazasız belasız kullanman dilegimle....
bol cuflar :)
hocam pardon ama 2.el aldığınız aracı neden rodajlıyorsunuz :)
maşallah allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
bende sürücüsüne alışsın diye rodaj yapıyorsunuz sandım melih.
(rodaj iş çıkış saati maslak trafiginde öndeki araçla arayı açıp sonra lastik yakarak mesafeyi kapayarakmı yapılır. yoksa akşam saat 9 dan sonra otoyola çıkıp 2 adet izmir efes ile serin serin gezerekmi yapılır)
arabanın ne kadar çok yapanı varmış, az önce sudiarbistandan akrabaları aradı turbolandıgında ilk benzinini onlar üretmiş bizimde katkımız var bu gün yürüyorsa bizim sayemizde diyorlar.
makina rolantide duramaz iken, hararet yapmasın diye yazın o sıcagında bile kalorifer çalıştırıldıgında, her vites aralıgında stop ederken ben yaptım diyen yoktu, şimdi biri araç bizde dedi, benim bile bende yaptım o araca stobel korna taktım ondan düzeldi diyesim geliyor.
makinanın 2 tane kocası var biri çorludan küçükagatuningden serkan usta. digeride bursadan cem usta makina kırılmadan yürürse eger onların başarısıdır.
başka hiç bir kurumla yada şahısla alakası yoktur.
öncekilerin hepsi hayal ürünüdür. tech vadisi ile alakası yoktur :)
gürcan rüya görmüştür diyecem ama, harcanan para gerçek ortadaki sıkıntılı makina gerçekti.
biz bu şekilde aldık sökmeye başladık rodaj bitince diger halinide melih resimleyecek inş.
http://img97.imageshack.us/img97/4776/grnt271.jpg
ne sevilen bi araç almışız:)
maşallah melihcim ALLAH daha iyilerine binmek nasip etsin, kazasız belasız inş:)
masallah kazasız belasız