hayırlısı olsun
sen o bahçedeki "2 litrelik süt ineğini" hayırlısı ile sat , yerine üstü açık ve iki kişilik olanından bağla , bahçen şenlensin![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Maşallah kazasız belasız
Geçen bir arkadaşım alacaktı bu otomobili İstanbul'a gelmiş sabah 5te ,beni aramış ama eski telefonumu..Sonra gitmiş bir virüse yakalanmış,bana sitem etmiş beni niye bu virüsün eline bıraktın diye sonra kaçmış..
Hayırlı olsun Cengiz Bey size nasipmişşşş![]()
hahahahah kerem beni yaban ellerde bıraktın ya bişe demiyorum artıkneyse artık angaraya bekliorum yavrum yalan olma sakın..
US Performance
Teşekkürler Arkadaşlar şimdi 3M Carbon Kaplama ile shadowgeist![]()
Bu da bonus
GMG Garage a teşekkürler..
US Performance
Zevk senin tabi ama bence yazık etmişsin..
Bikere bu tarz kaplama uzaktan hiç carbon gibi durmuyor benim gözümde siyah folyodan farkı yok. Bu yüzdende artık günümüzde her türlü araçta mat siyah kaput gördüğümüz için bence Type-R a yazık olmuş grinin bütünlüğü ve kaliteli duruşu resmen kaybolmuş.
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Taş izi yüzünden kaplatmak mantıklı bende aynı durumdan şikayetçiyim boyatmaktan iyidir elbette fakat aracın gri renkte olduğu için gri rengin oluşturduğu bütünlüğü bozuyor yazık olmuş kelimesini bunun için kullandım estetiğini bozmuş anlamında, alınganlık yapıcak birşey yok kötü bir niyetle yazmadım. Zevk senin diyede başta belirttim.
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)