uzun zaman takip etmiştim sahibindende çok özel bir araba kazasız belasız...
Printable View
uzun zaman takip etmiştim sahibindende çok özel bir araba kazasız belasız...
cok guzel araç valla bnde ılk defa karsılasıyorum ve teknık verılerı de ıyımiş..
maşallah kazasız belasız..özel bı aracın war..
Mazda 323 GT-R çok özel bir makinedir... ilerde satacam diyipte kıyma arabaya.... istanbulda bundan 5 yıl önce beyazına binme şansım olmuştu ve o zaman 13 liraya felan satılıktı oda çok ama çok deli bir makine :) mükemmel bir araç ve çok özel....
kazasız belasız günler dilerim...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
guzel araba, masallah...
Maşaallah aracın çok özel ve aşırı temiz bi araç :) tankut abinin eski arabası, binmişliğim var, çok yakın bi arkadaşıma alcaktık zamanında kısmet olmadı sen almışsın güle güle ve uzun seneler binmen dileğiyle :)
Güzel araç kazasız belasız.
bir donem niyetlendiğimiz bir arac uzun sure bende takip ettim hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin gerisi hiç onemli değil
bu aracın kıymetini iyi bilin bir daha bulunmaz allah gostermesin basınıza bi is gelirse sonra cok yanarsınız ama is isten gecmis olur...
çok güzel kazasız belasız günlerde işallah ayrıca bi alpine swx 10 da güzel durur :) anfide pdx5 güzel giderdi ;)
recep abı hersey para:Dsenn aracıda gordum nette mugen fena arac.murat abı ıle konustuk bugun.swx olmasada swr var abı bızde de.alpıne dan otesı yok:D
ayrıca herkese tskkur ederım.aracı satmaya degıl beraber yaslanmak ıcın aldım zaten ve ozel gunler harıc bınmıyorum araca.uzun sure takıp ettım ve tamınımden daha temız bır arac.aldıgımda 99bın deydı.su an zaten 106bınde.parca konusunda tereddut edıoyordum ama sıkıntı olmuyor bulmkta bıraz gec oluyo sadece.yenı setup ı yukledıgımde fotoları koyacam.vıdeo valla daha hıc cekmedım.cekenler oldu onlar koyarsa gorursunuz ama net vıdeolar hıc yok.tskkurler herkse
Kazasız,belasız kullanmanız dilegiyle cok güzel bi araba ve cok degerli bence masallah gülegüle kullanın .
yozgat bulvarinda bi gece gördüğümde ne oldugunu bile çözememistim :)
kazasız belasız kullan özel bir araba
10yüz1000km öteden tanırım janım
bladerk ıı bılır tanır kardes:Dondan ıı kımse bılmıor.yarayı deşme bence:D
maşh. kazasız belasız.
koray bi gün görelim şunu bak şimdi daha çok dikkatimi çekti :)