maşallah koray , değerini bil çok güzel araba.
Printable View
maşallah koray , değerini bil çok güzel araba.
Allah kaza bela vermesin cidden özel bi aracın var ;)
Bi mazda sever,daha doğrusu fanatiği olarak maşallah diyorum..
Çok özel bi aracınız var..
Çok güzel bir aracınız var gerçekten...Cidden bu tarz "ender" rastlanan,hem performanslı hemde görünüşü kendinden modifiye edilmiş türde araçlara bayılıyorum :) Allah kaza bela göstermesin. Ralli parkurundan fırlamış gibi,çok çok özel bir araç :)
bu arabayı ve sahibini cok seviyorum güzel anılarımız oldu :D ehueheu
Güzel, çok temiz araç :) bir arkadaşıma alma niyeti ile gidip görmüştük, test etmiştik. Ender bir araba. Değerini bil :)
çok güzel aracınız var kazasz belasız...
herkse tskkurler allah hıcbırımıze kaza bela vermesın.
bırde bnm vıdeomu cekenler oldu.bende bır tane bıle yok:Deger aramızda ceken varsa sıteye koyarsa sevınırım bende ızlerım
Gerçekten çok özel bir aracın var.Türkiye'de sadece 2 adet bulunan otomobili satın almak cesaretten çok bir gönül işi olsa gerek..İşin bir ilginç yanıda neredeyse bütün forumun aracı tanıması ve satılıkken takip etmesi ;)
Güle güle kazasız belasız bin arkadaşım
tsk ederım.dedıgın gıbı arabayı hemen hemen herkes bılıyor.bı cok kısı almak ıstedı bu aracı ama hersey nasıp kısmet.ben yaklasık 8 ay ugrastım almak ıcın.artık tankut abı ıle akraba olmustuk dıyebılırım.benı cok uyardı bak masraflıdır bu araba soyle araba boyle araba ama laf dınlemedım tabıkı:Dcogu kısı parca sıkıntısı olur vs dedı ama bugune kdr arayıp bulamadıgım bsy olmadı sadece hemen olmuo bıraz zaman alabılıo okdr.arabayı ılk gordugumde tek kelıme takılı kaldım.buyuk konusmak ıstemem ama bu araba benle gıder artık.ıyı dıleklerınız ıcın tsk ederım.ıns yakın zamanda yenı fotolar da eklıycem yenı setup ı yukledıgımızde de zaten sıtede ayrıntılı olarak paylasıcam.tekrar tskkurler
Parçaları çok az olan bir makineyi yüklemek ile uğraşmayın bence. Özel bir araç, standart olarak keyifle binin. Benim düşüncem budur.
parça konusunda bi sıkıntı yok.aracın zaten kolları mili ve bı cok parcası yeterı kadar kuvvetlı yedek sanzumanda mevcut ama sıkıntı paradan kaynaklanıyor zaten.para olsa herseyı getırıp tak zaten.bu aracın bı cok ornegı var 30 psilara kdr basmıslar.guzel sonuclar alınmıs.fakat bnm amacım zaten araca zarar vermeyecek sekılde cok abartmadan bı setup yuklemek.dedıgınıze bende katılıorum ama bı sure sonra stock yetmıo:Dınsanoglu doyumsuz:Dıyı dıleklerınız ıcın tskkurler
resımler pek net degıl ordan burdan mıllet cekmıs ekleyım dedım.nasıp olmadı son halını cekmek daha ıı bı makına bulunca cekıp eklıcem.