bazı planlarım var tabiki ama bildiginiz gibi maddiyatla paralel yapılabilecekler :D zamanla işalla güzel şeyler yapılacak ve illaki burdan haberiniz olacak yeniliklerden :)
@ buyyak
çok teşekkürler :)
Printable View
ölümsüz aşk he
kazasız belasız
Allah kaza bela vermesin böyle ihtiyarları diri görmek güzel gerçekten tam bizim kenan ustanın kalemi :D
şimid şöyle bi sorunumuz var depo şamandıramız bozuk yani gösterge çalışmıyor :D o yüzden çok sağlam bir ölçüm yapamadık ama şehir içinde dur-kalklarda takdir edersiniz çok yakıyor ama uzun yolda ( adana - mersin arası ) yakıt tüketimi biraz daha insancıl oluyor. chevrolet motorlarının en ufagı bu internette araştırdıgıma göre 194 cubic inc 140 hp olması lazım. 0,8 - 1,1 tl filan diye tahmin ediyorum ama hata payı baya büyük halil ibrahimcim :D (buarada ben utku kütahyadan :D)
impala değil bu malibu. aslında chevelle ss olarak da aradıgınızda nette benim aracın tek kapısına rastlıyorsunuz. bu sedan modelin kanada yapımı oldugunu biliyorum. aslında 64 impala ile benim aracın 64 ünün çok ufak benzerlikleri var sadece ön panjur ve farlar birde motorları aynı.
çok teşekkürler :) 20 yıldır beraberiz işalla ben nefes aldıkçada beraber olacagız :)
***** adana amerikanları sever :D bizde elimizden geldiğince saygıda kusur etmiyor üzmüyoruz oda bizi üzmüyor :D işallaa kenan ustaya da gösteririz :D çok teşekkürler iyi dileklerin için :)
yav kaputun altı ne kadar temiz :D maşallah
Kazasız belaısz maşallah baya temiz ve diri duruyor , bekleriz adem park a herzaman :D
maşallah ne kadar dırı kalmış...
Cok severim malibulari :) masallah yavruya
maşallah yenimi çıktı fabrikadan
son 10 senedir pek kullanılamadı birde bakımları hep yapılınca biraz diri kaldı evet :) çok teşekkürler :)
belair, impala, caprice ve malibu hepsinin yeri ayrı ama malibu bir başka sanki :) çok teşekkürler :)
sayılır :D:D çok teşekkürler :)
Cok güzelmis, masallah..
Kazasız belasız..
Maşallah allah korusun her beledan ;)
masallah..
gercekten cok guzel..