ölümsüz aşk he
kazasız belasız
Allah kaza bela vermesin böyle ihtiyarları diri görmek güzel gerçekten tam bizim kenan ustanın kalemi![]()
şimid şöyle bi sorunumuz var depo şamandıramız bozuk yani gösterge çalışmıyoro yüzden çok sağlam bir ölçüm yapamadık ama şehir içinde dur-kalklarda takdir edersiniz çok yakıyor ama uzun yolda ( adana - mersin arası ) yakıt tüketimi biraz daha insancıl oluyor. chevrolet motorlarının en ufagı bu internette araştırdıgıma göre 194 cubic inc 140 hp olması lazım. 0,8 - 1,1 tl filan diye tahmin ediyorum ama hata payı baya büyük halil ibrahimcim
(buarada ben utku kütahyadan
)
impala değil bu malibu. aslında chevelle ss olarak da aradıgınızda nette benim aracın tek kapısına rastlıyorsunuz. bu sedan modelin kanada yapımı oldugunu biliyorum. aslında 64 impala ile benim aracın 64 ünün çok ufak benzerlikleri var sadece ön panjur ve farlar birde motorları aynı.
çok teşekkürler20 yıldır beraberiz işalla ben nefes aldıkçada beraber olacagız
***** adana amerikanları severbizde elimizden geldiğince saygıda kusur etmiyor üzmüyoruz oda bizi üzmüyor
işallaa kenan ustaya da gösteririz
çok teşekkürler iyi dileklerin için
![]()
son 10 senedir pek kullanılamadı birde bakımları hep yapılınca biraz diri kaldı evetçok teşekkürler
belair, impala, caprice ve malibu hepsinin yeri ayrı ama malibu bir başka sankiçok teşekkürler
sayılırçok teşekkürler
![]()
Maşallah allah korusun her beledan![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
masallah..
gercekten cok guzel..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)