Maşallah araçda fotoğraflarda çok güzel ,
imzadaki egzoz farklı ama orjinalden iyi duruyor.
Printable View
Maşallah araçda fotoğraflarda çok güzel ,
imzadaki egzoz farklı ama orjinalden iyi duruyor.
kız gibi masallah sanki hiç dokunulmamıs kadar temiz:D
allah kaza bela vermesin keyifli surusler dilerim...
bu araç ataşehire gelen arabamı not alper gelmişti 1-2 ay önce ? büyük ihtimal o araba :) fotolardan daha güzel canlıda gördüğüm anda yanına gitmiştim RS'i sevmediğim halde hayran kalmıştım :D Allah kaza bela vermesin MAŞALLAH
o araba göki , filmleri sökülmüş sadece.
Maşallah Allah kaza bela vermesin.Denizli'miz bu sene çok eğlenceli olacak sanırım.:icon_tup:
Masallah , cok güzel bir renk :)
http://img412.imageshack.us/img412/3251/19acc.jpg
jantlar kesinlikle "füme yap beni" diye bağırıyor :)
maaşallah
çok beğendiğim bir araçtır , özellikle de rengi :)
Eğer bir süre önce sahibinden.comdaki duran araçsa almayı düşünüyodum ciddi ciddi..Lakin vergi vermek işime gelmedi..
Maşallah rengiyle boncuk gibi çok güzel bir hot hatch..R
maşallah kazasız belasız.
muhtesem olmus kazasız belasız.. yanlız yere bass :D
araca maşallaah Allah kaza bela ceza vermesin işallaa :) agız tadıyla güle güle kullanın duruşu gidişi çok süper :)
maşallah,çok güzel
fotolar da çok iyi elinize sağlık.
LOW-RİDER : Saol Kardesim Sarı Renge Bayılıyorum bende:)
SKATE61 :Sulansın Kardesim ya ayıpsın ehee sanada bırakırız..Tesekür ederim..RS KARDEŞLİĞİ..
3rk4n : Tesekür ederim Gercekten saol...
AHMET BAHA : Vala sorma kankam ya anca cekebildim deidğim gibi 10-12günlük bir cekimden sonra ancak bu akdar foto cıktı..sanırım 600resimden kalan bunlar::):):)
SELLMAN : TESEKKÜRLER kardesim saolsın..
cliors : RS KARDEŞLİĞİ TESEKKÜR EDERİM:/
BARİŞBAZAN : SAOLSIN KARDESİM COK SAOL..
Biblo gibi Maşallah...
Allah kaza bela vermesin Hemşehrim :heyoo:
]UDGHU: KARDESİM ÖNCELİKLE TESEKKÜR EDERİM..eibach BASKA BI ARABAMDA KULLANDIM GERCEKTENDE cok iyi.konfor veriyor gercekten..yurddısındaki örneklere bakmsıtım dediğin gibi cok tadlı duruyo..
AYDIN: saol kardesim..yaza insallah ya..
Dragger: Tesekür ederim..
Orhansah:Tesekürler kardesim cantlar 16 dediğiniz gibi boyamak iyi gelicek sanırım..
CLİORS:Arabanın Basında deyildim ama ilk cıktıgında düsük cıktı cünki buji kablolarında kopukluk vardı.3-5 defa deneme yapıldı..188hp 193hp 196hp hepsinde değerler farklı cıktı..yere 190 havaya 200 diyelim:D
Denizlime yakışır hareketler :) araç çok güzel allah kaza bela vermesin, rengi mükemmel..
Rengi oldukça yakışmış kasaya.
Kaza bela vermesin.
Kazasız belasız renk çok güzel
masallah allah kaza bela vermesın cok tatlı rengı var