suadiyede birininde sanırım arac adamın bir tanede hgtsi vardı pazarlık yapmıstım amaa coook para istemisti..
Hayırlı olsun..
Printable View
suadiyede birininde sanırım arac adamın bir tanede hgtsi vardı pazarlık yapmıstım amaa coook para istemisti..
Hayırlı olsun..
kazasız belasız kardesim maşallah
Cok güzel, masallah..
kazasız belasız sürüşler maş.
maşallah kazasız belasız
Maşallah kazasız belasız. Çok güzel.
Çok temiz araba almışsın hayırlı olsun çaglarım.Ayrıca gidişide çok iyi güle güle kullan ama araban çok can yakcak maşallah :icon_tup:
tymu : Kazasız belasız renk çok güzel
Cümlemize insallah..Tesekkürler kardesım...
elpadre:masallah allah kaza bela vermesın cok tatlı rengı var..
ainen kanka anien cümlemize saolsın..
ozanrs:alperdeyken yakından ınceleme fırsatımda olmustu (hatta nxt yaptık beraber )hakıkaten muhtesem bı renge sahıp araba temizligine soylenecek bırsey yok zaten eski bır rs ci olarak bır kez daha hayran kalmıstım araca allah kaza bela ermesın hayırlı ugurlu olsun kardesım ..
Seninde emeğin var ozaman ozan bey..Tesekkür ederim gercekten saygılaırmla efendim..
opamp:Kankaaa bitirmişsin sonunda resimleri Maşallah çok güzel olmuş kardeşim çok güzel seçim yaptın bence yanıyo yanıyo Allah kaza bela ceza vermesin kardeşime..
Bitane nazar boncuğu tak şuna kanka unutma bak
KANKAM YA SAOL TESEKKÜR ETTİMS..KANKA ANZAR BONCUGU VAR ARABA BİZ GÖRMEMİSİZ..HEMEN DIKIZ AYNASININ ONUNDE..VALLA ALPER BEYMİ TAKTI YOKSA BASKA BİRİMİ CÖZEMEDIM YAWS..SEVIYORUM SENİ KANKA..
ÜMİTGT:allah kaza bela vermesın abıcım çok güzel bir aracın var yine diğer aracların gıbı
İyi gunlerde kullan ..
VAYVAY VAY ümidim güzel kardeısm benım ya cok saol..ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERİSN İNSALLAH..
KROBOY: çağlarım kazasız belasız kardeşim uzun bi aradan sonra fena dönüş yaptın helal haha
KARDESIM BENIM COK TESEKKURLER AMA YENİ BASLADI GERİSİ GELİCEK İNSALLAH..HER PERDE ARAKSINDA BİRİLERİ VARDIR..
BARCACUDA:maşallah gerçekten çok güzel araban .. Allah kaza bela vermesin
CÜMLEMİZE İNSALLAH..COK SAOL KANKA..
RSTMANİA:maşallah gerçekten çok güzel araban .. Allah kaza bela vermesin
BEYENDİĞİNE SEVINDIM TESEKKUR EDERİM GERCEKEN..
ÇAĞRI:kazasız belasız gusel gunlerde kullanman dıleklerımle
SAOLSIN TESEKKÜRLER..
CECO:maaşsallah şeker gibi birinden şeker gibi bi arac almısın allah kaza bela vermesıinnn, alper abimdeyken ıncelemıstım tertemiz makına
AİNEN KANKA ALPER BEY GERCEKTEN COK EĞLENCELİ BİRİDİR..AMA ARABA HALA ORTAK:rolleyes::icon_tup:
BERATZADE:Kazazın belasız sorunsuz sıkıntısız gunlerde olsun ıns.... Cok begendıgım bır kasa Ki rs olması extra bir guzellik
İNSALLAH KAREDESIM CÜMLEMİZE İNSALLAH COK SAOL...
BU SEKİLDE CEVAP VERMEMİN NEDENİ MESAJ KALABALIĞI OLMASIN DİYEDİR..EGER ARADA ATLADIĞIM ARKAADSLAR VARSA Kİ YOKTUR SANIRIM ONALRDAN ÖZÜR DİLERİM..ALINTI YAPILDIGINDA COK FAZLA SAYFA OLUYOR..(CÜMLE HATARIMI HOŞ GÖRÜN)
ATAKAN A : çok güzel maşallah allah kaza bela vermesin
CÜMLEMİZE İNSALLAH KARDESIM..TESEKKÜRLER..
34TB9544:alper abının eskı arabası yazını okumaıstım denızlıyı gorunce dırek aklıma alper abıden almıstır dedım cunku not ta denızlıye satılmıstı dıger bordo 106 da bızım burda duran bı aractı yakından da baktım cok guzel gercekten sanada hayırlısı olsun masşallah gercekten kazasız belasız
NOT36 da bendeydi..ortak kulanım alanı gibi bisi bu kardesım.Tesekkür ederim yinede cok saolsın..
dayvalker:maşallah kazasız belasız renk çok güzel
cok saolsın kardesım saol..cümlemize insallah..
yiit:renk harika. maşallah
tesekurler kardesım..
psy drems:Clio Sport yada RS dendiğinde aklıma gümüş gri gelirdi şimdi Sedefli Sarı gelcek direk renk harika, maşallah nazar değmesin
bu skeıdle akılda kalması iyibişi herhalde heuheu..teskekur ederim cok cok saol..
isotta:masallah
teskekurler kardesım..
shodow dencer:çok güzel çok şık gerçekten güle güle kullan
ainen aknka tesekkur ederim saoslın..
ogunozcan:masllah ya cok guzel bende ıstıyorum bundan bıtane
tesekurler kardesım saol..bullaım sanada bı tane ne olcak ya ::)
seko:suadiyede birininde sanırım arac adamın bir tanede hgtsi vardı pazarlık yapmıstım amaa coook para istemisti..
Hayırlı olsun..
olabilir kanka..tesekkurler gercekten..
exvitermini:kazasız belasız kardesim maşallah
vay vay vay kardsım benım ya cok saol...
serkan:Cok güzel, masallah..
tesekkurler..
maşallah çok güzel araç. güe güle kullan. resimlerde çok güzel ayrıca çekenlerin emeğine sağlık.
Melih:kazasız belasız sürüşler maş.
TESEKURLER KARDESIM..CÜMLEMİZE İNSALLAH...
CRAZYDOG:maşallah kazasız belasız
SAOLSIN AKRDESIM COK SAOL...
BORARS:Maşallah kazasız belasız. Çok güzel.
CÜMLEZMİZE İNSALLAH KARDESIM COK SAOL..
Çalışkan:Çok temiz araba almışsın hayırlı olsun çaglarım.Ayrıca gidişide çok iyi güle güle kullan ama araban çok can yakcak maşallah
ENDERİM COKSAOL KARDESIM CO K SAOL..AMA SNEIN ARABADA YAKIYO BEA KANKA..İŞİM AZALSINDA DÜNKÜ SANIYIDEKİ SNEIN ARABANIN MACERAALRINI KOYUCAM (HEDARS DC - -aem v2 - HKS SON SUSUTURUCU)LOADİNG..HESABI:):): CEKIMLERIDE GUZEL OLDU MASALLAH..
Maşallah çok şık aracın var kazasız belasız ;)
hayırlısı olsun :)
Çako Plaka çok tanıdık geliyo ama :D
Kazasız belasız güle güle kullan. 4 kapı bişey bekliyoduk senden. Geceleri sıkarak geçiyon sanırım sağlam bi cayırtı kopuyo evin önünde. :D