maşallah renk güzel..
Printable View
maşallah renk güzel..
Maşallah çok temiz bir araç. Güle güle kullanın. Bence jantları çok güzel ve orjinal, Sadece yay fazlasıyla iş görür...
bence bu haliylede mükembel oynamaya gerek yok kazasız belasız
rengi çok güzel kazasız belasız..
Maşallah çok güzel, imzanızdan dolayı da merak ediyordum aracı çok temiz ve güzelmiş, kazasız belasız işallah ;)
harika rengi duruşu filan maşallah
sahibindende çok zamanlı gözlerimi dolduran bir araç :D
deli gibi yürür inşallah :D
maşallah abii kazasız belasız ;)
maşallah allah kazadan beladan korusun rengine bayıldımmmm :)
Hepinize ayrı ayrı cok TESEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR COK SAOLUN..ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNSALLAH..
Satıyor musun sahibinde de ilanı var yanılmıyorsam... Güzel renk güzel RS bu arada...
ainen doğrudur kardeşim..ama yine kaldırdım ilanı..arada satayım diyorum vaz geciyorum..cok tesekkür ederim..
Yahu ailemizin fotoğrafçısı FotoCengiz:D satsan nolucak,ne alıcaksın saçma sapan arabalar düşünüyorsun mis gibi aracın var kullan işte:):)
caglarim kazasiz belasiz insallah kardesim cok guzel araban dukkanin orda goruom hergunn foto cekilmeyelimmi bigun
ahmetiiüm eheheh..fotocengiz diyen dillerini yiyem senin ben.doğru dıyosun kanka..
v.i.p saol dostum cok saol..
mitoo bende dıyorum meethot nickli biri var beyaz vti si var ülen ne kadar denk gelmiş bizim burdaki meethotdada sıyah si var dıyodum meğer senmisin kanka valla yaa..ayıpsın kanka cekerız sen işte..cok cok tesekkur ettim kanka..seninde hayırlı olsun cok sevındım güle güle bin kardesım..
en sevdigim rs maşallah kazasız belasız
allah kaza bela wermesinn maşallahh caglarr renkk süper herzaman ki gibi
renault özel servisim felan olsa parası neyse verir sizden alır podyuma koyardım valla bu aracı okdaarki güzel ve hoş duruyor.allah kaza bela vermesin.
Araçın önceli haliylen alakası yok
Baya masraf ve bakım yapılmış belliki