VAY VAY VAY SAOSLUN EFENDIM SİZİN ARABADA YAKIYORMUS HANİ..EH İŞTE BEA YÜRÜYO AZCIK:p
Printable View
sevgili Kardesim
4 temmuz 2008 günü
süleymaniye kuzey denizlide 5 alman ve 5 fransız marka otomabil ile bolgenın guvenlıgı ıcın hızmet verırıken
daha dÜn cayımızı İcen beraber Kalktığımız rolledeğimiz Japonlar karargahımıza baskın duzenleyıp
bize hava filtresi cektiler
sevgılı kardesım denizLide oldugumuz her gun sunu dusundum
bızım burada ne ısımız var ama zaman ıcınde gorduk kı bu topraklara her hukmeden bu toprakların ınsanlarına ARAGAZ ATIYO
bunu bır tek fransızlar yapmadı ve bız malesef o gun FRANSIZLARA laık olamadık.drag ıcın zulmu onlemek ıcın serefımız
ıcın gecilmedik sımdı ben bunu senden ıstıyorum ne acı dimi kardesın çağla_R
FRANSIZLAR SAGOLSUN...JAPONALARDA SAĞOLSUN NE DİYELİM SİMDİ..:D
TURBO DAYI VELİ...
KANKA GEYİK Bİ YANADA ÖNCELİKLE TESEKKÜR EDERİM..SENİN ARABADA 10 NUMARA ZATEN..FOTO İŞİNİ HALLEDERİZ SEN YETERKİ TEKİLADAN HABER VER:D UEHEUEHU..EN KISA ZAMNDA HALADERİZ FOTO İŞİNİ AYIPSIN..YAW OLDU BİKERE BOYEL SORUNLAR AMA HAYISLISI ILE CÖZÜLÜR TAKMAYIN KAFANIZA BEN CÖZECEM SİZİN İSİ..GEREKİRSE BENİ GECİN:D OLUR GİDER YAAA SEVİYORUM SİZİ...
tadını çıkaramadan ölmek yok . bknz : dün gece :)
Allah allah yav ben bu konuya yazmamış mıyım :D Yazdıysam'da tekrar yazayım olsun,çünkü üzerinde tekrar tekrar konuşulacak bir otomobil..Tam anlamı ile bir hothatch,yolda görsem dönüp dönüp bakacağım bir araç...Trafikte hiçbir zaman sağınıza solunuza baktıgınızda eşini görmeyeceğiniz bir araç... Çok hoşuma gitti gerçekten kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Denizli'ye gelirsem inş. görüşürüz :) Haftaya ordayım ancak araçsız geleceğim,Mayıs sonu gibi araçlı :)
Maşallah renk harika ötesi. .. Allah kaza bela vermesin.
çok güzel renk+araba+fotolar
maşallah
Maşallah.. Gayet güzel gidiodu istanbuldayken.. şaşırtmıştı beni.. KAzasız belasız..
Maşallah renk çok güzel kazasız belasız
Hevesi kursagımda kalan bi araba gercekten kendımı sanslı göruyorumkı böyle bi araca bende sahip olmustum :) oldukca zevkli keyifli bi makina tadını cıkarman dilegiyle kazasız belasız dostum.
gerçekten de çok güzel araç
sahibinden de ilanı varken kafamı da çok karıştırmıştı...
kazasız belasız kullanmanı dilerim...