Malii Nickli Üyeden Alıntı Ford domates marketinde yalnız değilsin melih ben de FDMciyim ehehe eyv malicim sağol eser Nickli Üyeden Alıntı simli parlak siyah bomba diorum sadece boyayı özel yaptırıcaz o kadar özel birşeyler yapmak gerek aynen farklı ve değişik olsun
nerdesin la melih
Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı aynen boyayı özel şöyle simi kararında koyulur ise güzel olur tavsiye makyajlı kasa honca civic siyahı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı nerdesin la melih aynen müdür kulağa hoş geliyor nasıl nerdesin ?
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı aynen müdür kulağa hoş geliyor nasıl nerdesin ? ev okul iş yazlık kaldırım pastane
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Benim renkte farları karatılmış bi araç ford forumundan biri eklemişti aracı şimdi satmış gerçi bu da mat siyah hali bu hali kötü bence.
Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı ev okul iş yazlık kaldırım pastane işteyim müdür ya 12de çıkıcam ya da gece 1.30da. Gel al beni işten yazlığa döneriz yarın izinliyim
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı bu da mat siyah hali bu hali kötü bence. aynı boya ile ön böbrekleride boyayın panjurda astara gerek kalmaz ama alt ızgaralarda gerekebilir
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı işteyim müdür ya 12de çıkıcam ya da gece 1.30da. Gel al beni işten yazlığa döneriz yarın izinliyim hadi len bin biloya gel alla alla dün gece ne arıyosunuz gece 2 de neyse dağılmasın konu
Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı aynı boya ile ön böbrekleride boyayın panjurda astara gerek kalmaz ama alt ızgaralarda gerekebilir aynen müdür boyandı mı öz ızgaralar panjur falanda boyıcam haftaya izinli günümde buna yoğunlaşırız artık eser abiyle Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı hadi len bin biloya gel alla alla dün gece ne arıyosunuz gece 2 de neyse dağılmasın konu bi ara konuşuruz müdür geyik olmasın
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı aynen müdür boyandı mı öz ızgaralar panjur falanda boyıcam haftaya izinli günümde buna yoğunlaşırız artık eser abiyle Hepsini yap cok guzel olur bence, yoksa onde parlak parlak dıger yerler sırıtır
ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Hepsini yap cok guzel olur bence, yoksa onde parlak parlak dıger yerler sırıtır yapıldı mı hepsi lazım ön arka tamponda boyaya giricek taş izleri çok var gözüme batıyor çok işi varda uğraşmak istemiyorum para gidicem para yok
ön tamponu boyaya sokmuşken plakalık bölümünede bi müdahale etsenız
ertutez Nickli Üyeden Alıntı ön tamponu boyaya sokmuşken plakalık bölümünede bi müdahale etsenız Kaçarmı sence senle tanışmıyoruz böyle söylemen gayet normal
Ben sizi çözdüm Far karatma ve tampon işi bittimi görünüm baya değişicek
ertutez Nickli Üyeden Alıntı Ben sizi çözdüm Far karatma ve tampon işi bittimi görünüm baya değişicek daha çok işi var çok jazzı 2.5 senede bitirmiştim bununla daha zaten kafadan 19 ayım var zamanla olur
Aynen öyle zaman Bilonun ilacı olacak
melih farları boyatma , makyajlı kasa farıyla değiş bence
ertutez Nickli Üyeden Alıntı Aynen öyle zaman Bilonun ilacı olacak aynen eyv kardeşim sağolasın Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı melih farları boyatma , makyajlı kasa farıyla değiş bence haydaaaaaa:S ne yapcağımı şaşırdım iyi mi abi baba bi kere yok dedi ona inat yaparsam tamponlarımı boyamaz önce bi boyayı deneyim olmazsa parada olursa yeni kasa farı alırım artık
Dene dicem ama koyduğun fotoda çok kötü duruyor bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları