aynen sefa bak o olabilir =)
bu arada herkese çok teşekkür ediyorum Allah kimseye kaza bela vermesin
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
sahibinden comda favorilerim arasındaydı, takip ediyordum bende. 1 hafta önce felan satıldı galiba, mail gelmişti satıldı diye. hayırlı olsun çiçek gibi bi gsi.![]()
MaşallahYıllar eskitemedi bu arabayı.
94 Yılında Merterdeydi bu araba Ben ortaokula giderken.Liseye giderkende hergün görürdüm sonra kayboldu gitti ortalıktan.Meğer hala yaşıyomuş![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Maşallah kazasız belasız çok diri ve canlı
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
kardesım hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın herkez bu arac ıcın bır seyler soyluyor ama dogrusunu ben bılıyurm bu aracın ılk sahıbı timucın abıydı uzun sure onda kaldı bu arac ve yattıı sonra bakımlarını yalcın abı yaptıı yalcın abıde kullandı arabayıı sonra tımıcune gerı gıttı arac o yıne yatırdı kullanmadı sonra gokhan sarp aldı aracı bır cogunuz bılır yesılkoyeden kolpa lakablııtanı bır cok ınsan cekemedıgı ıcın kolpa dıyordu adam ne ısterse anında yapıyordu para var huzur var mısalıı sonra gokhan aracı adam ettıı herseyınıı toparladıı tabı benımde buyuk emegım var cunkı butun parcalarını ben temın ettım eksıklerınıı sonra satıcam dedı ve arac caglara kardesıme nasıp oldu allah kaza bela vermesın lan caglar aracın bır seyını deyıstırısen kavga ederız hatta alırım aracı
kardesımsın severıms senı
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)