maşallah keşke onu logolu olsaydı...
maşallah çok güzel , aynı renkten bendede vardı bi ara az kullandım ama çok keyif aldığım bi araç
çok teşekkürler arkadaşlar...ALLAH cümleten kazasız belasız binmek nasip etsin araçlarımıza....
allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin MAŞALLAH
afacan Nickli Üyeden Alıntı allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin MAŞALLAH cok teşekkürler....
içi dışı yürüyeni on numara bi araçtı halada öle nazar degmesin keyifli gazlamalar
feRRo Nickli Üyeden Alıntı içi dışı yürüyeni on numara bi araçtı halada öle nazar degmesin keyifli gazlamalar teşekkürler....
arabanın jantları pek olmamış maşallahı var
GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı teşekkürler....... senin arabanın tıpkısının aynısı bizim burdada mevcut
orj. jant mı bulsak sana naapsak kuzen ?
yakogg Nickli Üyeden Alıntı senin arabanın tıpkısının aynısı bizim burdada mevcut izmirden geldi zaten bu araç...eski plakası 35 alp 36 idi....sanırım aynı araçtan bahsediyoruz
bullet07 Nickli Üyeden Alıntı orj. jant mı bulsak sana naapsak kuzen ? bende düsündüm bi ara ama hem tutunması için ilk viteslerde hemde hafifliği cezbetti speedline'ların....
GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı bende düsündüm bi ara ama hem tutunması için ilk viteslerde hemde hafifliği cezbetti speedline'ların.... bi gün gezdir bizi madem
bullet07 Nickli Üyeden Alıntı bi gün gezdir bizi madem ayıpsın kardeşim sen iste yeter.....
Maşallah yakışıklı araç, kazasız belasız.
fotolara bidaha baktımda basalım biraz bence
bullet07 Nickli Üyeden Alıntı fotolara bidaha baktımda basalım biraz bence motor işini bitirir bitirmez düşürülecek bizimde aklımızda...
GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı motor işini bitirir bitirmez düşürülecek bizimde aklımızda... tabiiyyyaaaa
bullet07 Nickli Üyeden Alıntı tabiiyyyaaaa yerle birrr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları