bu araç 2 sene önce şeref usta tarafından manuel e çevrilmişti sanırsam :) maşallah yakından inceledim süper...
Printable View
bu araç 2 sene önce şeref usta tarafından manuel e çevrilmişti sanırsam :) maşallah yakından inceledim süper...
maşallah çok sade ve detaycı olmuş :)
orj den manuel olan 1 tane biliyorum ben gümüş yada maviydi rengi tam hatırlamıyorum..
Maşallah Radar da bir çok kez görmüştüm Bence TR'de ki en başarılı Prelude lerden biri:icon_tup:
kazasız belasız hangi hondanın sanzımanı oluyor ??
maşallah araç super gorunuyor
kazasız belasız gerçekten göz kamaştırıcı güzeliği var aracın
maasallah cok guzel manuel olmasıda ayrı guzel
maşallah tr de gördüğüm en güzel perlude
maşallah kazasız belasız kullanın...acaba bu arabalarda manuelin daha çok rağbet göreceğini firma görememiş mi.?......yoksa sadece biz mi manuel terçih ediyoruz..?
Volkan abi maşallah kazasız belasız kullan ;)
Volkan abi daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :)
Maşşallah abim süper. Kızıl ötesi :D
masallah allah kaza bela vermesın
masallahhhhhhhhhhhh bende bi ara cok nıyetlıydım ama manuel e cevirme olayı bıraz soguttu benı. aracınız cok hosuma gitti nazar degmesın
Mahş mahş çok fena makine, gördüklerim arasında en güzeli diyebilirim ;) Nazar değmesin...
çok güzel maşallah
kazasız belasız
Allah nazarlardan saklasın maşallahhh
Gözü kalanın gözü çıksın inşallahhh :)
süper tam posterlıok duruyor.daha once sahıbınden vardı bıtane duz lude bu omu acaba?
Buram buram kalite kokuyor..
Maşallah..
hondacı olmadıgım için tam o özelliğin adını bilmiyorum fakat arka tekerlerinde belli bir açıya kadar dönme özelliği var mı? ve varsa gerçekten faydalı bir olay mı?
maşallah bu kadar temizini görmedim... satılıkmı? :D
Güzel görünüyor kazasız belasız.
Prelude, sevdiğim araçlardan valla:) MAŞALLAH:icon_tup:
hepinize teşekkürler arkadaşlar gerçekten çok emek verdiğim bi araç , birkaç vti ve si dan sonra beni gekek görüntü gerek kalite olarak çok tatmin eden bir araç , siddetle tavsiye ederim :)
Mis gibi kardeşim güle güle kullan :) Tabii sakın buna aldanma ? 4ws varsa viraj yoktur :D
Maşallah çok temiz..
Gördüğüm en karizma prelude.
Yapılan herşey güzel yakıştırılmış araca.Renkte kırmızı kazasız belasız,nazar değmesin.
cok guzel olmuş maşallah...
maşallah kazasız belasız.çok güzel gerçekten
süperrr maşallah...
arabanın rengi gerçekten güzel kazasız belasız
thank'S :):):)
Maşallah. Buna bir kadran videosu yakışır manuel olarak miss:)
Ben aşık oldum :) Maşallah tek kelimeyle nokta............ Her cm2 sine emeğiniz deymiş belli :) Bide Spor koltuğunuz olsa olay bitmiştir....:icon_tup:
Çok hoş duruyor maşallah :)