teşşekkürler kırmızı sparco istiyordum fakat şu aralar alım işlerine ara verdim ama aklımda mutlaka alıcam :)
Printable View
bu araba niye arkadan itişli değil ki ya :)
41 kere masallah gercekten 10 numara olmus..
gerçekten çok beğendim.
aracını burda görmek güzel volkan abi :) allah kaza bela vermesin, mat siyah yapacaktın vazmı geçtin? bence çok güzel olurdu denedik gördük :D
prelude sevmem pek ama bunu çok beğendim jantlar da harika kazasız belasız...
Jantlar dışında 10 numara, çok güzel.. kazasız belasız kullan... :)
çok tatlı maşşallah bu araç denizlidenmi gelmişti
Maşallah çok emek harcamışsınız belli ama karşılığınıda sonuna kadar almışsınız.Güle güle kullanın.
görsel şölen olmuş maşallah..manuel olması ayrı bir güzellik
Çok güzel kazasız belasız masalllahhh ;)
başarı oranı çok yüksek bir prelude...!
Çok güzelmiş. Rengide çok iyi. Düz vites çevirimi iyi olmuş. Motor stock halde ne güç üretiyor.
gerçekten çok başarılı allah nazarladan korusun
detaylı inceleme fırsatı bulmuştum. Türkiye nin en güzel prelude u bence. herşeyiyle çok kaliteli ve zevkli yapılmış. Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah...
hepinize teşşekürler arkadaşlar :)
Maşallah çok güzel düz olması daha keyifli olmuştur kazasız belasız binin.
maşallah herşeyi güzel ama jantları ayrı güzel yaw :)
maşallah çok güzel,kazasız belasız kullanın..
çok emek harcanarak şık bir araç ortaya çıkarmışsınız..gecen yıl bende siyah manuel kullanıyordum keyifli araçtı ve yakıt olarak beni hiç üzmezdi :)
4ws olayıda iptal oldumu sanzumanın degısmesıyle?bendeki stock manueldi ve 4ws yoktu
Prelude beğendiğim bir araçtır birde kırmızı zaten beğenmemem elde değil :)
Maşallah gerçekten.
Eski tasarım araçları ben daha çok beğeniyorum ya burnu yere yakın olacak arabanın.
şimdiki otomobiller dümdüz duvar yapiolar sanki
Maşallah Allah kazasız belasız cok güzel araç...
hepinize teşekkürlerrrrr :):)
çok şık gerçekten maşallah
çok şık çok güzel maşallah
en önemliside manuel olması :D
Tek kelime ile mükemmel, bayıldım :)
Mükemmel olmuş.. Yorumsuz..
Maşallah abicim kazasız belasız TEK!Jantlar ve bijonlar benim arabayada çok yakışır:p
nefesim kesildi resmen bakarken araca :) binlerce kez maşallah gördüğüm en güzel prelude. bu denli güzel olmasınada kırmızının etkisi baya büyük :D
gördüğüm en güzel prelude kazasız belasız...