Erel hem eline sağlık hem kesene bereket, her şeyi ile türkiyede sayılı 306 gti ların ilk sırasında yerini alır
Erel hem eline sağlık hem kesene bereket, her şeyi ile türkiyede sayılı 306 gti ların ilk sırasında yerini alır
Maşallah başkan bıkmadan usanmadan tam gaz devam![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
Erel maşallah, hala uğraşmaya devam ediyon, eline sağlık
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Kaldığım yerden devam edeyim,
Far macunu diye satılan şerit bir zımbırtı vardı onu aldım yeniden toparlamak için.
Başladım birde aliexpres den aldığım warm white adı altında normal beyaz LED aldım.
Farın kendi orjinal tesisatı dışarıdaydı herşeyi farın içerisine toparladım uygun bir yere orijinal tesisatına bağlanan soket için delik açıp oraya montajladım,
angel eyes iptal ettim tesisatını ona göre düzelttim.
ama aldığım LED ampuller sığmayacağından kapaklarda değişiklik yapıp toparladım.
Kablolar kapaktan çıkartsam su alma olayı olabilir diye aşağı ufak bir delik açıp contaladım orayı
Ve bitirdim farları bakayım takayım nasıl olacak bir heves kaç ay masamda yattılar.
bakın bakalım sizce nasıl olmuş ben beğenmedimve geri söktüm
![]()
Farlar güzel olmuş bence, far karartma olayı bence bitti. Oem farlara mercek koyarsan onlarıda karartma bence,
Benim anlamadigim OZ jantlar ztn 1 2 sene oncesindede mevcuttu abi yoksa o eski 306 damiydi benmi yanlis hatirliyorum ama gordum bende de resmi olmasi lazim Allah Allah neyse takip ediyoruz bi yerdede kendimi goruyorum yakinda tr den olmasada bir safkanda ben ekleyecegim satmamak uzere ER EDE masallah cizgileri hic bozulmadi
Peugeot Sport 306 GTI
Gayette güzel olmuş aslında keşke sökmeseydin, ön panjurdaki hava kanalına aslında karbondan bişeyler yapılabilir bi kapak vs tarzında
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)