maşallah maşallahh guzel olmus
Printable View
maşallah maşallahh guzel olmus
Maşallah kazasız belasız
Maşallah..
masallah emegine saglik:icon_tup:
bu yapılanlar lacivert hali ile yapılsa bana göre daha güzel olurdu araç mavi hastasıyım çünkü :)
allah kaza bela vermesin
herkesin yorumu için tsk ederim herkesin kendine özgü bi zevki var siz onları bana yansıtmıssınız benimde zevkim bu şekilde bende size bunu yansıttım jant hakkında yorum yapan arkadasların hepsine katılıyorum bu 18 krom uymadı kısmetse yaza 16 yada 17ofsetli jant patlar :D
ben en çok beyaz olmadan önceki orjinal haliyle beğendim emek vermişsin ellerine sağlık beyaz olduktan sonra eklediğin ekler hoş durmamış gibi geldi maşallah kazasız belasız
renk çok hoş olmuş ama jant tercihini güzel ofsetli siyah bir janattan yana kullanmanı tavsiye edeceğim. siyah ve beyaz uyumu hoş bir görüntü sağlıyabilir. kazasız belasız sürüşler diliyorum
aslına bakacak olursanıza marşpiyelden ve arka tampondan cok memnunum fakat on tampon ve kanatta sızınle hem fıkırım bende yakıstırmadım ama yapmıs bulundum artık napalım kısmet olursa yaza doqru yenı guzel bı on tampon dokturmeyı planlıyorum siyah ofsetli jant konusunda da hem fıkırım ama buldugum sıyah ofsetlı jantları beqenmedıgımden dolayı onların dısında en hosuma giden bu jant oldu ve bunu taktık inş yaza 2. bi bomba patlatırız :D
memet kardeşim ufak tefek kusurları var ama ciddi emek harcadın kazasız belasız kullan bbs rs siyah daha güzel olur
son hali güzel olmuş maşallah yalnızca jantları sevmedim bende :) kazasız belasız ..
MEhmet ;Araban Güzel Olmuş RAbbim Kazasız Belasız Sürüşler Nasip Etsin Sen Beğendiysen Sürerken İçin Rahatsa Mutluysan Gerisi Boşş :)
araban çok güzel olmuş canlısı daha bi güzel arabanın yaldır yaldır parlıyoo bişe sorcam sizin bu boyacınız nerde yaa bizde honda varda siyah yerlerini griye boyatacam :D
Mehmet kafanı s...m :D Bu lafı arabayı yapana kadar duydun benden.. Hala da duymaya devam ediyosun.. Bak boşa konuşmuyoz biz işte :) Mehmet'im 1500 lirayı bul sana 16x9 BBS RS alalım :D Yıkılır bu araba o zaman inanamazsın ne güzel duracagına..
işte istediğim renk :) gayet hoş olmuş.
http://img237.imageshack.us/img237/786/a3313.jpg
http://img192.imageshack.us/img192/7258/img2826q.jpg
Arkadaslar herkesın yorumu ve görüşleri için tsk ediyorum...
01 BM 599 AUTOHIFI Nisan sayısında :)))
maaşallah kazasız belasız.
maşallah çok güzel olmuş emeğinize sağlık ama nacizane jantlar siyah olsa daha iyi deilmi siyah beyaz uyumu güzel olmaz mı