RC spoiler ses yapıyo diyen ilk kez duydum. Bir sürü insan deldirmeden silikon ile taktı sorun olmadı.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ses mi yaparmış![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
ben 206 gti kadar narin bir gti görmedim.haftalik ariza isigini sildirmeye gidiyorum.reklam yaziyor devamli araba
kismetse diyelim.geldigim zaman hbr veririm...
iyi dileklerin için saolasin kardesim.Gsi ile de az ugrasmadim bundan önceki aracim gsi di biliyorsun
http://www.youtube.com/watch?v=m7UZHglvTiQ
bu sene denk gelebilseydik deneyecektik seninle.
![]()
Masallah arac cok guzel...ben logo ıptalını sevmedım acıkcası... logoyla daha hos durduguna ınanıyorum...
Bu arada eski aracım ve RC spoiler... sılıkonlamıstım bende
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
iyi dileklerin için tesekkür ederim.vakit bulursam bi rc spoiler bende takayim olmazsa...
spoiler ilk firsatini buldugum anda almayi düsünüyorum.cantlar ne yazikki simdilik böyle kalacak.1 haftalikken çikarttim suan orjin gti cantlari var kis dolasiyla.garantiden degistirecekleri zaman çok direndim oz supertirosmu gt black diye ama sansima tekrardan aynisi geldi.
iyi dileklerin için tesekkür ederim.hepimize kazasiz belasiz sürüsler dilerim...
hepimize kazasiz belasiz sürüsler dilerim iyi dilekleriniz tesekkür ederim...
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
ca va ca vasuper otesı
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)