kardeşim kazasız belasız![]()
[QUOTE=Antalyalogy;1115373]Mustafa Abi ellerine sağlık dıştan da fotolarını koy aletin...
MaşAllah...[/QUsagol koyacam kısa zamanda
bu konu yapıldı diye açılmıştır fakat ayrıntıları hiç konuşulmadı yani sitede evet ankarada yapıldığından haberim vardı ve gürol abiyi bizzat ben arıyordum bu iş yapılırken ama tam deytaylı hiç bilgi alınamadı bu arada bizim o zaman yaptığımız bizce farklı olan harnes olayıydı biz kendi tesisatı üzerine dıştan harnes yapmıştık ve 2 türlü ecu kullanılabiliyordu bu arad bunu ilk biz yaptıkda demedik yapan az sayısdaki insanlar arasındaydık ve bu arada neyi sökmek istedik onu pek anlayamadım yapıldıktan soramı yapılmadan önce stok halimi ?
yok sonradan neden stocka çevirdiniz demek istedim gayet güzeldi aracınız videosu falan vardı o ara bi şanzuman kalmıştı güzel gidiyodu
onun haricinde gürol beni o konuda çok aramıştı size yardım etmek istiyodu ben de tüm detayları paylaşmıştım size tam detay ulaştıramadıysa haberim yok çünkü ben bilgi saklamam başkasına yardımı olsun diye elimden geleni yaparım az çok bilirsiniz tesisat ecu konularında tesisat almayı önermiştim çünkü benim aracım eg kasa d16y4 blokdu tesisatlarımız farklıydı neyseki cem olaya el atmış o kısmı da halletmiştiniz çok da güzel olmuştu
ECUTECH İstanbul
stoğa çevirmemin nedeni vtec aldım ondan evet araç çok güzel olmuştu tabiki ama sökmeden satmayı denedim olmadı ölücüler sardı etrafını bende boşaltıp satmak istedim ölede iyi oldu evet tesisat olayını çok kolay çözdük atak musti mustafa ustam sağ olsun eeee geri kalan olayda cem kardeşimindi tabiki oda ayaklarına ve ellerine sağlık geldi sihirli eliyle dokundu ve araç çok iyi yürüdü olsun buda geldi geçti şimdi turbo ef d16a6 projem daha zevkliallah inşaallah yolumuzu açık kılar
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)