çok güzel araç.
gidişi falan nasıl biraz anlatırmısın?
Printable View
çok güzel araç.
gidişi falan nasıl biraz anlatırmısın?
Teşekkürler..
Teşekkür ederim..
Bu ağırlıkta ve tiptronik bir araç için oldukça tatminkar bir performansı var. Ben sürekli İstanbul - Sivas gidip geliyorum. Üzmüyor. Son hız da 245. 246 desen yok.. :)
gule gule kullanın, kazasız belasız...
bu kasa saab ı bende cok begeniyorum....
Saab volvo sevdiğim markalardır 9.3 ler zaten şahane ama böle prestijli bir otomobile brembo kapaklar hiç yakışmamış hemen sök bence..Maşallah.
Cok seviyorum bu kasalarını..
Kazasız belasız..
maşallah kazasız belasız :)
Maşallah çok şık araçmış. Kontağın iki koltuk arasında olması değişik bir detaymış bilmiyordum
çok şık araçlar maşallah:)
icini cok sevdigim bi otomobildir muthis :)
Maşallah :)
Teşekkür ederim. Sizin Focus'u da inceledim, çok şık olmuş. Ona da kocaman bir maşallah..
Kapaklar duracak ama siyaha boyatacağım ilk fırsatta, teşekkür ederim..
Teşekkürler..
Teşekkür ederim..
Teşekkürler. Ben de kontak ve el freninin yerini çok sevdim. Alışmakta biraz zorluk çekiliyor ama alışınca çok hoş geliyor.. :)
Teşekkür ederler.. :)
:)
Sağol gardaş :)
maaşallah araç çok güzel. Tam huzur spec. Bu arada box kandırmac diyen arkadaşlrda güzel bir cevap olmuş.
Maşallah 9-3'ler harika araç..Saab mükemmel markaydı..Gm tarafından tasfiye edildi haberleri çıktı..Servislerinin durumu ne olucak bilginiz varmı?
maşallah kazasız belasız :)
Çok güzel gerçekten bu kasayı bende çok sewiyorum power boxda etkisini göstermiştir umarım chip kadar olmasada yinede fark ettiriyor değilmi ?
valla bir kez kullanmak nasip olmuştu ama özellikle iç konsol kalitesi mükemmeldi gücü şaşırtıcı şekilde iyi çogu insan bilmez saabı ama tek kelimeyle mükemmele allah kaza bela vermesin
Valla motor ve yürüyen aksam GM. Opel Vectra-C ve Alfa 159 aynı motor ve şasiyi kullanıyor. Gerçi şimdiye kadar servislik bir işim olmadı ama olursa da kendimiz bakacağız artık başımızın çaresine..
Teşekkür ederim..
Valla box takar takmaz etkisini gösterdi. Agresif kullanımda vites geçişlerinde çok daha fazla patinaja kalıyor. Belirli aralıklarda çok keyifli oldu diyebilirim..
Saab'a karşı olan ön yargılarımı Saab sahibi olarak yendim. Teşekkür ederim..
Maşallah. İç dizaynı çok güzel.