Maşallah Çok Hoş Olmuş![]()
teşekkürler..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
ertuğ maaşallah araba gayet güzel bi şekilde ilerlemelere devam ediyobmc cda geçekten güzel filitre kitidir fiat için uygun bi seçim olmuş,,,göremiyoruz seni buluşalım bi ara yine .......
Maşallah tam ingiliz spec olmuş![]()
Güle güle kullan.. Savaş abiden biz istedik vermedi daha iyisi nasip oldu ama darısı sanaymış
Tango-1 never dies.
bu akşam denemeleride yaptık valla başka bi arakadaşın chipli t-jetini 5-6 boy geçtim erhan videoyuda yükler..
![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yanlarla spoyler fabrika çıkış zaten =) arkayı yeni yaptık ama ön konusunda kararsız kalıp vazgeçtim..ön nfs eki takınca alet yan duran kola kutusundan bile geçemiyo malesef![]()
Biliyorum, arka yokken o kadar sırıtmıyordu ama su an ön eksik duruyor
Bence güzel birseyler yap
Masallah tekrardan.
sağol abi =)
Seat lip yine eksik gösterir, cünkü yan ve arka dolu dolu duruyor.
Katalogtaki ek güzel olur![]()
Çok güzel emeklerin karşılığı her zmanaki gibi alınmış ama yinede ara sıra saclarla gezmekte fayda var o halinide çok beğendim![]()
yeniler geldi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)